Debate με τοπικές της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Μία πρωτότυπη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία και η ενημέρωση της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα της ναυτιλίας και όχι μόνο. Έτσι κάλεσε όλους τους προέδρους των τοπικών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ τη Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής, προέδρους τοπικών και νεολαίους της ΟΝΝΕΔ σε μία πολύωρη και άμεση συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο χώρο

του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η κουβέντα κράτησε αρκετές ώρες με τον Υπουργό να δέχεται και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις στον ενικό.

«Μιλτιάδη τι γίνεται με την παράνομη μετανάστευση, τι συμβαίνει με τις επενδύσεις και την COSCO; πως θα μειωθεί η ανεργία Υπουργέ; γιατί δεν λειτουργούν τα ναυπηγεία;» ήταν κάποια από τα ερωτήματα που έθεσαν οι πρόεδροι των τοπικών επιτροπών. Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν, παράλληλα, για το πώς θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο η θετική πορεία της ναυτιλίας στην κοινωνία και τους πολίτες. Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ από την πλευρά τους έδωσαν έμφαση στους τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας, αλλά και του τερματισμού της ανομίας και της βίας που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης άκουσε με ενδιαφέρον όλες τις ερωτήσεις και απορίες και απάντησε αναλυτικά την καθεμία αφήνοντας ικανοποιημένους τους παρευρισκομένους. «Ανέλαβα αυτή την πρωτοβουλία, καθώς θεωρώ καθήκον μου να γνωρίζετε από πρώτο χέρι το έργο που παράγεται σε αυτό το Υπουργείο καιτις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε» και συμπλήρωσε ότι «βρισκόμαστε στην οριστική έξοδο από την κρίση προσελκύοντας μεγάλες και στρατηγικές επενδύσεις στη χώρα. Αυτό οφείλουμε να το διαφυλάξουμε απέναντι στις φωνές που θέλουν να επαναφέρουν την αστάθεια στη χώρα» .

Στο τέλος της συζήτησης ο πρόεδρος της Β1, Δημήτρης Χατζηελένης, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία του Υπουργού είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα για τη Νομαρχιακή Επιτροπή, καθώς είχαν την ευκαιρία τα στελέχη να ενημερωθούν από κοντά για το έργο του Υπουργείου, αλλά και για να μεταφέρουν και τις δικές τους ανησυχίες για τα προβλήματα του κόσμου και την πορεία του κόμματος. Όλες οι πλευρές, συμφώνησαν, ότι η ενημέρωση για το έργο των υπουργείων και η σωστή μεταφορά του στην κομματική βάση πρέπει να εντατικοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα