DNA μελών των "Πυρήνων" στη γιάφκα της Αγγελικής

Η ανάλυση του DNA στη γιάφκα της 22χρονης Αγγελικής στο Λουτράκι έδειξε τους...πυρήνες της Φωτιάς. Εντοπίστηκε βιολογικό υλικό του Νταμιάνο Μπολάνο, του Χρήστου Τσάκαλου, μελών των νεο-τρομοκρατών και ακόμη ενός ατόμου, αγνώστου μέχρι στιγμής στις αρχές. Ιχνη του όμως είχαν εντοπιστεί παλαιότερα στη γιάφκα των Πυρήνων στο Χαλάνδρι. Το DNA των τριών βρέθηκε σε πλαστικό

δοχείο στη γιαφκα μαζί με DNA γυναίκας, αποτυπώματα της οποίας είχαν βρεθεί και στη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο.

Καθοριστικό ρόλο για να φτάσει η Αντιτρομοκρατική στους φερόμενους ως συνεργούς του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας, αργά το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου.

ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Ο άγνωστος άνδρας μου ανέφερε: "Νεαρός 25-30 χρονών, τον φωνάζουν ΤΟΝΥ ή ΣΤΕΛΙΟ ή ΜΕΜΑ ΜΠΟΥΖΑΡ, μένει στη Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό ..... Εκεί μένει και η Αγγελική που ψάχνει η Υπηρεσία σας και μέσα στο διαμέρισμα έχουν όπλα και εκρηκτικά τα οποία θα χρησιμοποιούσαν στην απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού".

Ο ίδιος άνδρας, 29 χρόνων από την Αλβανια, φέρεται να είχε το ρόλο του σοφέρ της 22χρονης Αγγελικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική εκείνος την είχε μεταφέρει και στο σούπερ μάρκετ από το οποίο υπάρχουν εικόνες από εσωτερική κάμερα ασφαλείας. Ο 29χρονος είχε πάει και σε συνεργείο αυτοκινήτων για να επισκευάσει το ΚΙΑ Σορέντο με το οποίο μετέφερε την Αγγελική.

Ι.Β ιδιοκτήτης συνεργείου
Κάποια μέρα κι ενώ είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του ότι θα επισκεπτόταν το συνεργείο μου, ο Τόνυ διήλθε απ' έξω και όταν είδε σταθμευμένα δύο-τρία περιπολικά της Αστυνομίας δε σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε για ποιο λόγο βρισκόταν η Αστυνομία έξω από το μαγαζί μου Του απάντησα πως ήταν γνωστοί μου και απλά συνομιλούσα μαζί τους.

Ενα από τα βαν που θα χρησιμοποιούσαν στην επιχείρηση Γοργοπόταμος, για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού και την απόδραση των πυρήνων, είχε κλέψει ένας 23χρονος από την Αρμενία. Στην απολογία του έδωσε στοιχεία και για άλλα πρόσωπα...


Aπολογία 23χρονου Αρμένιουσυνεργού
Ο ένας ήταν αλβανικής καταγωγής, κοντός, με ξυρισμένο κεφάλι και αρκετά εύσωμος. Δεν μου είπε το όνομά του. Ο δεύτερος ήταν ελληνικής καταγωγής, λίγο πιο ψηλός από εμένα με μαλλιά καστανόμαυρα και κανονικά σε μήκος, ήρθε με ένα mini cooper S. Αυτός μου έδωσε τα χρήματα. Ο τρίτος που βγήκε από κόκκινο volkswagen ήταν Έλληνας, ψηλός γύρω στα 2 μέτρα, χοντρός με μαύρα μαλλιά και μούσια. Αυτός ήρθε και πήρε το βαν και έφυγε.

Τα νέα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής και οι εργαστηριακές εξετάσεις , δείχνουν τουλάχιστον ακόμα 5 άτομα, συνεργούς των Πυρήνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα