Bολές Ψωμιάδη κατά της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Βολές κατά της ΝΔ Θεσσαλονίκης εξαπολύει ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης για μη αναφορά του ονόματός του σε Δελτίου της οργάνωσης.

Όπως τονίζει παρότι παραβρέθηκε σε εκδήλωση κατά της βίας που διοργανώθηκε στο Λευκό Πύργο από τη νεολαία της ΝΔ

Θεσσαλονίκης «με έκπληξη διαπίστωσα διαβάζοντας το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε λίγο αργότερα η Διοικούσα Επιτροπή, πως δεν υπήρχε καμία αναφορά στην παρουσία μου στην εκδήλωση».

«Προφανώς ξέχασαν κάποιοι πως χαρίζω νίκες στη Νέα Δημοκρατία από το 2003, πως πριν τρία χρόνια ήμουν ο πρώτος εκλεγμένος από το λαό Περιφερειάρχης στην κεντρική Μακεδονία και πως πριν μόλις ένα χρόνο, ο Αντώνης Σαμαράς με όρισε εν λευκώ επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Ξέρω πολύ καλά τα … φιλικά αισθήματα κάποιων στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για το πρόσωπο μου. Πανηγύριζαν όταν κηρύχθηκα έκπτωτος.Και κάτι ακόμη: Τα πολιτικά κεφάλαια δεν κλείνουν με μεγαλοστομίες. Όταν αποφασίζεις να πάρεις διαζύγιο με το παρελθόν, πρέπει να έχεις την ικανότητα να σταθείς μόνος σου στα πόδια σου. Αλλιώς, κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς…», καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα