Aυτός είναι ο διάδοχος του Μπούτου στο MEGA!

Το έμπειρο στέλεχος του MEGA Νίκος Χασσίδ θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο διάδοχος του Πέτρου Μπούτου στη θέση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού. Πρόκειται για ένα από τα πλέον έμπειρα πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ θεωρείται άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Γιώργου Μπόμπολα (που μετά την πρόσφατη ΑΜΚ ενίσχυσε το ποσοστό του στην μετοχική σύνθεση του Μεγάλου Καναλιού, οπότε είχε ούτως ή άλλως ένα λόγο παραπάνω στην επιλογή του προσώπου που θα αντικαθιστούσε τον Μπούτο), καθώς στο παρελθόν

είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της «ΑΝΩΣΗ. ΑΕ». Προφανώς, πρόκειται για μία επιλογή στην οποία συναίνεσαν και οι Βαρδής Βαρδινογιάννης και Σταύρος Ψυχάρης, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες το πρωί στα γραφεία του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου. Βλέπετε σε διαφορετική περίπτωση, θα είχε γεννηθεί μια νέα βεντέτα, που όπως δείχνουν οι οι τελευταίες εξελίξεις, άπαντες την ξορκίζουν σ' αυτή την φάση.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο Mr Πήγασος είχε αναλάβει διαδοχικές πρωτοβουλίες προκεμένου να γεφυρωθεί το χάσμα που είχε δημιουργηθεί στις σχέσεις Βαρδή-Ψυχάρη, με την συνάντηση των δύο τελευταίων να καταδεικνύει την κοινή πρόθεση των ισχυρών του «Τηλέτυπου» να δράσουν από κοινού, προκειμένου το MEGA να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που το ταλανίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα