Angelina Jolie: ''O Brad Pitt… βρωμάει σαν τσοπανόσκυλο!''

Κορίτσια; Όσες ήσασταν ή είστε ακόμα ερωτευμένες με τον Brad Pitt ώρα να… αναθεωρήσετε!


Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή ένας από τους πιο sexy άνδρες του κόσμου… βρωμάει!


Και δεν το υποστηρίζουμε εμείς, αλλά το ομολογεί η ίδια η Angelina Jolie!

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο 49χρονος ηθοποιός έχει διακόψει κάθε σχέση με τα σαπούνια, μιας και είναι λάτρης των καλλυντικών φυτικής προέλευσης.


Για την ακρίβεια,

πιστεύει πως οι τοξίνες που περιλαμβάνονται στα σαπούνια,(ειδικά οι αντιβακτηριδιακές), όχι μόνο βλάπτουν τον πλανήτη, αλλά επιταχύνουν και τη διαδικασία του γήρατος στον άνθρωπο.


Ίδια είναι η άποψη του ΚΑΙ για τα αποσμητικά. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά το παρελθόν, πρώην σωματοφύλακας του, αποκάλυψε πως ο Brad ΔΕΝ φορά αποσμητικό, και πως ξυρίζει απλά τις μασχάλες του, ώστε να περιορίσει τη δυσοσμία!


Αφήστε που έχει βγει «βρώμα», ότι κάποτε συμβούλεψε την συμπρωταγωνίστρια του, Eli Roth, αντί για κανονικό μπάνιο, να «πλένεται» με… μωρομάντιλα.

Σαν να μην του έφταναν οι παραπάνω, πρόσφατα η σύντροφος του Angelina Jolie, βγήκε και μίλησε για τη μυρωδιά του Pitt της, λέγοντας πως «τα παιδιά άρχισαν να τον αποκαλούν “βρωμο-μπαμπά”. Μυρίζει σαν τσοπανόσκυλο» κατέληξε η 38χρονη Angie, που μάλλον έχει πολλούς λόγους να πετάξει τον «καλό» της από το κρεβάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα