Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 27/10 έως 2/11

07:46 27/10/2019 - Πηγή: People

1 από 12Kριός: Ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε και να μιλήσετε ειλικρινά στον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά ή αισθηματικά. Προφυλαχτείτε από ουτοπίες και ψευδαισθήσεις, μην περιμένετε να σας καταλάβουν και μην αφήνετε τον χρόνο αναξιοποίητο. Δεν αρκούν οι πρόσκαιρες καλές στιγμές, χρειάζεται να μπει μια νέα βάση, τώρα, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, που είναι ο τομέας που σας αφορά πολύ. ΤΙΡ: Αποφύγετε να υποστηρίξετε αλλαγές με αβέβαιο αποτέλεσμα.

2 από 12Ταύρος: Διαμορφώνεται λίγο καλύτερα

το διάστημα αυτό για τη διαχείριση των χρημάτων σας, όχι τόσο στην αύξηση των εσόδων σας όσο στην τακτοποίηση υποχρεώσεων, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από προηγούμενους μήνες. Βάλτε τα δυνατά σας γι’ αυτό το αποτέλεσμα και, αν χρειαστεί, μειώστε έξοδα που χαρακτηρίζονται περιττά προς το παρόν. Όσοι προβείτε σε νέες επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες προσέξτε τους όρους που αυτές συνεπάγονται. ΤΙΡ: Μην είστε παρορμητικοί ή επιπόλαιοι σε οτιδήποτε υπογράφετε ή συμφωνείτε.

3 από 12Δίδυμοι: Η εβδομάδα φέρνει μερική αποκατάσταση στα θέματα που σας απασχολούν και σας ταλαιπώρησαν, αρκεί να τα δείτε σοβαρά και να εργαστείτε μεθοδικά. Μια μικρή ανακούφιση θα είναι η κινητήρια δύναμης σας. Κάθε βελτίωση θα σας ανοίγει τον δρόμο που πρέπει να συνεχίσετε και να ακολουθήσετε. Τίποτα δεν θα συμβεί μαγικά, αν και κάποια αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο ορατά ημέρα με την ημέρα. ΤΙΡ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιόπιστοι με τους ανθρώπους που σας δένει κοινό συμφέρον!

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Δείτε τα πρακτικά σας θέματα υπό το πρίσμα του αποτελέσματος και σταματήστε τις ενέργειες εκείνες που αυξάνουν, αντί να μειώνουν, τις υποχρεώσεις σας. Θα υπάρξουν φορές που κάποιοι θα σταθούν ανιδιοτελώς στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε σταθερή πορεία στις προσπάθειές σας. Είναι αλήθεια πως τα θέματά σας πήραν διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που επιθυμούσατε και τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί. ΤΙΡ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, εκεί που δεν έχετε καθοδήγηση!

5 από 12Λέων: Παίρνετε σιγά σιγά και πάλι τα ηνία στα θέματα που αφορούν την οικογένεια, ενώ μια προσωπική και μυστική σας υπόθεση φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο, όμως με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας αυτή τη φορά. Σε θέματα της καρδιάς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε περιπέτειες ή να περάσετε καλά οι ελεύθεροι, ιδιαίτερα αν σας βοηθά σε αυτό και η κοινωνική σας ζωή. Να θυμάστε όμως ότι οι ενδείξεις και οι ευκαιρίες, όπως εσείς τις χαρακτηρίζετε, θα είναι ρευστές και μικρής διάρκειας. ΤΙΡ: Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και στον στόχο που έχετε βάλει, μην παρασέρνεστε σε επιπολαιότητες!

6 από 12Παρθένος: Εκεί που βλέπετε ότι χρειάζεται να οργανωθείτε καλύτερα, να περιμένετε περισσότερο ή να ενεργοποιήσετε ανθρώπους ικανούς και έμπιστους. Φροντίστε να υπακούσετε στους ισχύοντες κανόνες και να μην παρατυπήσετε, έστω κι αν αυτό σημαίνει αναθεώρηση κάποιων σχεδίων ή κάποιων προτεραιοτήτων σας. Η διπλωματία και η οξύνοιά σας θα είναι ουραγοί σε κάθε σας προσπάθεια, ενώ η διαίσθησή σας θα είναι και πάλι ο αποτελεσματικός καθοδηγητής σας. ΤΙΡ: Οργανώστε καλύτερα την ομάδα ή τους υφισταμένους σας, κάνοντας ξεκάθαρο το τι ζητάτε και από ποιον.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Όσοι έχετε μόνιμη σχέση φαίνεται να μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα, να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια και τις αμφιβολίες σας και να γίνεστε πιο ικανοί στη διαχείριση παλαιότερων κρίσεων. Μπορείτε να κλείσετε κάποια θέματα οριστικά και να δώσετε στον εαυτό σας τα περιθώρια που χρειάζεται για να ανασυγκροτηθεί και να λειτουργήσει όπως χρειάζεται. Οι πρώτες ημέρες του μήνα φαίνεται να σας δίνουν περιθώρια ανασυγκρότησης, να θυμάστε όμως ότι ο υπόλοιπος μήνας δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε γνώμη, απόφαση ή στάση χωρίς κόστος. ΤΙΡ: Ζητήστε από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας υποστηρίξουν, θα το κάνουν πρόθυμα!

8 από 12Σκορπιός: Συγκρατήστε για λίγο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας, σκεφτείτε πώς θέλετε να λειτουργήσουν τα πράγματα και προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Αν ο σύντροφός σας σας επισημαίνει τα θέματα στα οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις ή να αλλάξετε στάση, είναι γιατί προσπαθεί να σας στηρίξει και να σας συμπαρασταθεί. Μην προτάσσετε, λοιπόν, τον εγωισμό σας! ΤΙΡ: Συγκεντρωθείτε στην εργασίας σας, σας θέλει αποφασιστικούς!

9 από 12Τοξότης: Ο τομέας που σας βάζει πάντα σε μπελάδες και αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά σας, όπου θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στη διαχείρισή τους. Οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις που δεν τακτοποιήσατε διογκώνουν την ανησυχία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγείτε από ένα μεγάλο βάρος, για να έχετε καλύτερη και ευνοϊκότερη εξέλιξη. ΤΙΡ: Αποστασιοποιηθείτε από τα αισθηματικά σας, είναι λίγο ασαφής αυτή την περίοδο.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους οι οποίοι σας παρέχουν ασφάλεια, αλλά θα πρέπει να γίνετε -ή να προσπαθήσετε να γίνετε- περισσότερο ανεξάρτητοι σε αυτόν τον τομέα. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, προβάλλει έντονο το ενδεχόμενο να σας απευθύνουν μια σοβαρή πρόταση, η οποία μπορεί να σας παρέχει μια νέα πηγή εισοδήματος αρκετά σύντομα. ΤΙP: Μη κρύβετε τις ευαισθησίες σας, παρά τη σθεναρή στάση σας, κάποιοι τις καταλαβαίνουν !

11 από 12Υδροχόος: Η εβδομάδα θα λειτουργήσει τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ο λόγος είναι ότι προβάλλουν σημαντικά εμπόδια στην εξέλιξή σας και στην ομαλή σας πορεία, ανεξάρτητα από τις ικανότητες ή την καλή σας φήμη. Η διάθεσή σας να μη στεναχωρήσετε εκείνους οι οποίοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά σας οδηγεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που σας αναλογούν. ΤΙΡ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικά συγκεντρωτικοί. Στην εργασία πρέπει να μοιράσετε αρμοδιότητες!

12 από 12Ιχθύες: Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο μιας ανακατάταξης στα επαγγελματικά σας και κάποιοι θα δείτε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη υποστήριξη στις προσπάθειές σας. Είναι σημαντικό να διακρίνετε το συμφέρον σας, να προσαρμόσετε τις ικανότητές σας και να αρκεστείτε ακόμη και στα λίγα θετικά στοιχεία που προσφέρει ο μήνας σε αυτόν τον τομέα. ΤΙΡ: Εφοδιαστείτε κατάλληλα για μεγάλες μάχες που θα δώσετε αργότερα!

Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Σκορπιό δοκιμάζει την αντοχή ανθρώπων, συστημάτων και αξιών με τον πιο δραματικό τρόπο. Πόλεμοι και αναταραχές θα φέρουν νέα κύματα αντιδράσεων παγκόσμιας εμβέλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα