Υπόθεση ομαδικού βιασμού στη Σαλαμίνα: Σοκάρει η μαρτυρία της 19χρονης γυναίκας

16:24 15/11/2019 - Πηγή: People

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των βιαστών της μίλησε η 19χρονη που τον περασμένο Απρίλιο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Σαλαμίνα.

Η γυναίκα μίλησε στο Star για την κτηνωδία που στιγμάτισε τη ζωή της, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της, καθώς όπως λέει ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τρόμο και τη φρίκη που βίωσε εκείνη τη μέρα.

Όλα ξεκίνησαν από το ραντεβού με έναν φίλο της, ένα ραντεβού που μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς όταν βρέθηκε στο σπίτι του, η γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με ακόμη 4 άντρες.

Δύο εξ΄αυτών, κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουνε σε μένα αυτό», είπε ακόμη κλαίγοντας η γυναίκα, εξηγώντας πώς όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των φερόμενων ως δραστών, προσπάθησε να τη φιλήσει και εκείνη προσπάθησε να τον απομακρύνει.

«Όταν καθόμουν εγώ έξω μόνη μου, ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να του μιλήσω και φώναζα στους μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω και να μην κλαίω γιατί δε θα με βοηθήσει κανένας. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου και τα καραβάκια με τα οποία θα μπορούσα να φύγω».

Η 19χρονη κατήγγειλε επίσης ότι οι δύο νεαροί επιχείρησαν να εξασφαλίσουν τη σιωπή της, έναντι οικονομικού αντιτίμου, αρχικά προσφέροντάς της 2000 ευρώ και στη συνέχεια ανεβάζοντας το ποσό στα 8.000 ευρώ.

Η ίδια μιλώντας με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα αποκάλυψε ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και ότι της ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποκαλύψει για καιρό την αλήθεια, ακόμη και στους ίδιους της τους γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα