Ξεκίνησε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγού ταξί

15:37 25/11/2019 - Πηγή: People

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών αναβιώνει η υπόθεση του 30χρονου ηθοποιού, Γιώργου Καρκά, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Νοέμβριο του 2018 βίασε οδηγό ταξί σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και αποδέχεται εκείνη της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Από την πλευρά του, ο οδηγός ταξί κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ, όταν ο κατηγορούμενος κάλεσε ταξί μέσω γνωστής εφαρμογής για να τον παραλάβει από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη.

Όπως ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, ο ηθοποιός έριξε κάτι στον καφέ του, που του προκάλεσε αίσθημα κόπωσης και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε όταν συνήλθε.

Ακούγοντας αυτή τη λεπτομερή περιγραφή, η μητέρα του οδηγού ταξί ξέσπασε σε λυγμούς κάτι που δημιούργησε έντονη συναισθηματική φόρτιση και στον οδηγό. Το δικαστήριο διέκοψε για να συνέλθει ο μάρτυρας, ο οποίος επανήλθε μετά από λίγη ώρα, επιμένοντας στην αρχική του κατάθεση και επικαλούμενος το ιατροδικαστικό πόρισμα, το οποίο έκανε λόγο για βιασμό με θλον όργανο.

Η δίκη συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα