Βίκυ Καγιά: Άστραψε και βρόντηξε για το bullying μέσα στο σπίτι του GNTM – «Άλλη είναι η πεντάδα που βγάλαμε εμείς»

14:37 4/11/2019 - Πηγή: People

Για τα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι του GNTM, για το bullying που δέχθηκε η Ελευθερία, για την Πεντάδα και την κλίκα τους, αλλά και για την πραγματική πεντάδα του τελικού μίλησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Happy Day».

Η κορυφαία της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας μίλησε έξω από τα δόντια για τις κλίκες, για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην αγορά εργασίας του μόντελινγκ, αλλά και για το πώς ένιωσε η ίδια, όταν ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι των κοριτσιών.

«Τα κορίτσια είναι προετοιμασμένα. Έχουν καταλάβει τον πήχη

δυσκολίας, έχουν και προσωπικότητες καραμπινάτες φέτος… Όταν , όμως, βγεις στην αρένα της δουλειάς, δεν υπάρχει κλίκα και ξεκλίκα. Υπάρχει μόνο αν είσαι καλός στη δουλειά σου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά, εξηγώντας ότι είναι 28 χρόνια σ’ αυτόν τον χώρο, δεν της είναι άγνωστη καμία συμπεριφορά, όμως, στη συγκεκριμένη εργασία σε κρατάνε άλλοι παράγοντες και σίγουρα όχι οι κλίκες.

Η ίδια αποκάλυψε πως έγινε… Τούρκος, όταν η Χαρά την ενημέρωσε για το bullying εναντίον της Ελευθερίας από την Κάτια, την Ασημίνα, τη Μαρτίνα και την Άννα.

«Δεν ξέρω ποιος προκαλεί ποιον. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να κοροϊδεύεις και να πειράζεις κάποιον. Απλά σταματήστε το τώρα!», ήταν τα λόγια της Βίκυς Καγιά που σε αυστηρό τόνο επιχείρησε να λύσει το θέμα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες άμεσα.

Η Καγιά παραδέχθηκε ότι σ’ αυτή τη φάση τα επεισόδια έχουν φτάσει σε επίπεδο 5άδας τελικού και ότι ήταν μία μη αναμενόμενη πεντάδα που δεν την είχαν φανταστεί μέσα στο σπίτι, όμως, δεν φαίνεται να έχει σχέση και με όσα γράφονται τελευταία.

Και το καλύτερο; Η Καγιά αποκάλυψε πως φέτος δεν έχει αγαπημένη παίκτρια, αν κάτι λέει αυτό…

Keywords
Τυχαία Θέματα