Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός εξήγησε τι έχει συμβεί και άλλαξε η χροιά της φωνής της

17:20 24/1/2020 - Πηγή: People

Όσοι δεν είχαν παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια της Τζόυς Ευείδη στο θέατρο, ίσως ξαφνιάστηκαν με τη φωνή της ηθοποιού, όταν αποφασίστηκε το reboot της θρυλικής ελληνικής σειράς του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς».

Η χροιά της φωνής της θύμιζε… Ευείδη, όμως, ακουγόταν πιο μπάσα και πολλοί λανθασμένα υπέθεσαν ότι η αλλαγή ενδεχομένως να οφείλεται

στο κάπνισμα. Όμως, η ίδια έδωσε μια εξήγηση που ίσως έκανε πολλούς να μετανιώσουν για τις εικασίες τους, καθώς πρόκειται για πάθηση των φωνητικών χορδών από τις ώρες δουλειάς της στην τηλεόραση, στο θέατρο και τα voice overs.

Η ίδια, χωρίς κανένα δίσταγμο, μίλησε για το πρόβλημα στην εκπομπή του Γρηγόρου Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως φοβάται τη χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου. Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα. Χρειάζεται επέμβαση, αλλά προσπαθώ να το αποφύγω», εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε: «Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλλά από την κακή χρήση. Είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές».

Keywords
Τυχαία Θέματα