Τζάστιν Τιμπερλέικ: Η δημόσια απολογία στη σύζυγό του μετά το αμήχανο περιστατικό με τη συμπρωταγωνίστριά του

13:14 5/12/2019 - Πηγή: People

Τη σιώπη του αποφάσισε να σπάσει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό και μιλούσαν για «απιστία» στη σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε video στο οποίο ο ηθοποιός και τραγουδιστής φαίνεται να εμπλέκεται σε ένα ρομαντικό στιγμιότυπο, με αγγίγματα, με τη συμπρωταγωνίστριά του, Αλίσα Γουέινραϊτ.

Τζάστιν Τιμπερλέικ: Τα τρυφερά «αγγίγματα» με τη συνάδελφό του και η λεπτομέρεια που δυναμιτίζει

τις φήμες για απιστία

Κι ενώ από την πρώτη στιγμή, πηγές κοντά στο ζευγάρι μίλησαν για μια στιγμή που παρεξηγήθηκε και ότι δεν τρέχει κάτι στον γάμο του Τιμπερλέικ και της Μπίελ, ο σταρ ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια στη σύζυγό του.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Τζέσικα Μπίελ: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους μετά τις φήμες πέρι απιστίας

Σε ανάρτηση στο Instagram, αναφέρει τα εξής:

«Συνήθως φροντίζω να μένω μακριά από τα κουτσομπολιά, αλλά για την οικογένειά μου αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να απαντήσω στις πρόσφατες φήμες που έχουν πληγώσει τους ανθρώπους που αγαπώ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος, αλλά, ας ξεκαθαρίσω, τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και τη συμπρωταγωνίστριά μου. Είχα πιει πολύ εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Θα έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα.

Αυτό δεν είναι ένα παράδειγμα που θα ήθελα να δώσω στον γιο μου. Απολογούμαι στην υπέροχη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που τους έφερα σε μια τόση ντροπιαστική κατάσταση, και εστιάζω στο να είμαι στο όσο το δυνατόν ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας».

Και καταλήγει: «Αυτό δεν ήταν τέτοιο δείγμα. Είμαι περήφανος που δουλεύω για την ταινία Palmer. Ανυπομονώ να συνεχίσω με τα γυρίσματα και είμαι ενθουσιασμένος για τον κόσμο που θα έρθει να δει την ταινία.»

View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Dec 4, 2019 at 5:05pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζάστιν Τιμπερλέικ,tzastin tiberleik