Τραγική κατάληξη για άντρα που έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου – Τον βιντεοσκοπούσε η σύντροφός του

12:38 22/9/2019 - Πηγή: People

Τραγικό τέλος είχε ο Steven Weber, ο οποίος πέθανε στην προσπάθειά του να κάνει στην αγαπημένη του, Kenesha Antoine, την πιο ρομαντική πρόταση γάμου των τελευταίων ετών…

Το ζευγάρι βρισκόταν στο Manta Resort, κοντά στο νησί Pemba στην Τανζανία, εξωτικό προορισμό με δωμάτια μισοβυθισμένα στο νερό και προκειμένου οι επισκέπτες του εξωτικού προορισμού να έχουν θέα στον μαγικό -ομολογουμένως- βυθό της περιοχής.

Μέχρι την τραγική

στιγμή, όλα φαντάζουν παραμυθένια ρομαντικά: ο Αμερικανός βουτά κάτω από το νερό για να ζητήσει από την Antoine να τον παντρευτεί. Στο βίντεο, που τελικά έμεινα για να επιβεβαιώσει το μέγεθος της τραγωδίας, ο Weber φαίνεται να κρατά μια χειρόγραφη πρόταση γάμου, τη στιγμή που η φίλη του τον βιντεοσκοπεί μέσα από το δωμάτιο των εξωτικών διακοπών τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του BBC ο Weber δεν κατάφερε ποτέ να βγει από τον βυθό και πέθανε εκεί, από ασφυξία, το απόγευμα της Πέμπτης.

«Με λύπη ενημερώνουμε ότι το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στο The Manta Resort την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 2019», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος από το θέρετρο του εν λόγω εξωτικού προορισμού, ενώ την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές της Ζανζιβάρης εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο νεαρός άντρας.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε κανονίσει να περάσει 4 νύχτες στο μισοβυθισμένο στη θάλασσα δωμάτιο με κόστος που αγγίζει τα 1.700 δολάρια για κάθε διανυκτέρευση. Μία μέρα πριν την αναχώρησή τους, ο νεαρός αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του, προτείνοντας της να τον παντρευτεί με έναν πρωτότυπο τρόπο, που, όμως, αποδείχθηκε μοιραίος για τη ζωή του.

Το σημείωμα το οποίο φαίνεται στο βίντεο κάνει την όλη υπόθεση ακόμη πιο σπαρακτική, λόγω των όσων μπορεί κανείς να διαβάσει:

«Δεν μπορώ να κρατήσω την ανάσα μου για τόση ώρα, ώστε να φτάσει για να σου πω όλα όσα αγαπώ σε ‘σένα. Αλλά, όλα αυτά, τα αγαπώ όλο και πιο πολύ κάθε μέρα», γράφει το χαρτί και μετά στο βίντεο ο νεαρός φαίνεται να αναποδογυρίζει το χαρτί για να αποκαλυφθεί η πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι αρραβώνων που αγόρασε για εκείνη.

Μετά το τραγικό τέλος του αγαπημένου της, η Antoine έγραψε στο Facebook συγκλονίζοντας τους πάντες, ότι εκείνος δεν πρόλαβε ποτέ να ακούσει την απάντησή της στην πρότασή του.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to…

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

«Ένα εκατομμύριο ναι», ήταν η απάντηση, όπως έγραψε, ενώ η κοπέλα συνέχισε το ίδιο σπαρακτικά: «Ποτέ δεν προλάβαμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας. Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας μετατράπηκε στη χειρότερη, με τον πιο σκληρό τρόπο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγική,tragiki