Το νέο «Saw» είναι γεγονός: Ο πρωταγωνιστής – έκπληξη και η ημερομηνία που αναμένεται στις αίθουσες

18:12 9/7/2019 - Πηγή: People

Έχει ανακοινωθεί ότι στο νέο franchise της ταινίας “Saw” θα πρωταγωνιστεί ο Chris Rock και ο Samuel L. Jackson. Ο Rock θα υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει μία σειρά «παράξενων» εγκλημάτων, ενώ ο Jackson θα υποδύεται τον πατέρα του. Στο καστ θα δούμε επίσης τον Max

Minghella και την Marisol Nichols.

Η ταινία χαρακτηρίζεται ως «Εμπειρία Saw» και θα σκηνοθετηθεί από τον βετεράνο των γνωστών θρίλερ Darren Lynn Bousman ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Pete Goldfinger και ο Josh Stolberg.

«Πιστεύουμε ότι ο Samuel L. Jackson και ο Chris Rock μαζί με τον Max Minghella και την Marisol Nichols πρόκειται να κάνουν αυτή την ταινία ιδιαίτερα special από ότι έχουμε δει στις “Saw” ταινίες μέχρι τώρα.»

Τον Μάϊο ανακοινώθηκε πως η Lionsgate και η Twisted Pictures συνεργάστηκαν με τον Rock για τη νέα ταινία την οποία πρόκειται να δούμε στις 23 Οκτωβρίου του 2020.

Οι ταινίες “Saw” με πρωταγωνιστή τον Tobin Bell ως Jigsaw, έναν παρανοϊκό αλλά πολύ ευφυή άνθρωπο ο οποίος στήνει θανάσιμες παγίδες στα θύματα του τα οποία επιλέγει πολύ προσεκτικά. Η πρώτη ταινία και τα 7 sequels της έχουν επιφέρει πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια στα box office, όμως η τελευταία ταινία που προβλήθηκε το 2017 με τίτλο “Jigsaw” ήταν η λιγότερο πετυχημένη και απέφερε τα λιγότερα κέρδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα