Το Twitter τρολάρει την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα

10:12 9/1/2020 - Πηγή: People

Mε μία ανάρτηση στο προσωπικό τους προφίλ στο Instagram, o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα καθώς επιθυμούν να εργαστούν και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ προανήγγειλαν τη δημιουργία νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση του Χάρι και της

Μέγκαν τονίζοντας ότι «κατανοεί» τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά προειδοποίησε ότι αυτή η αποχώρηση είναι «περίπλοκη» και θα πάρει «χρόνο». «Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι «απογοητευμένο», ενώ φουντώνουν οι ισχυρισμοί ότι το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, δεν είχε πει το παραμικρό στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την απόφασή τους, την οποία ανακοίνωσαν μέσω social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμα που κινηματογράφησε η βασίλισσα Ελισάβετ και δημοσίευσε στο Instagram δεν υπάρχει πουθενά φωτογραφία του ζεύγους. Στα δεξιά της Ελισάβετ, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι μια φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά, όμως, δεν υπάρχει φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν.

Διαβάστε τις αντιδράσεις στο Twitter στο ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα