Το Mindhunter μας επιφυλάσσει έναν Δεκαπενταύγουστο γεμάτο μυστήριο – Δείτε το trailer της 2ης σεζόν

19:31 1/8/2019 - Πηγή: People

Μπορεί να άργησε (κάπως) η δεύτερη σεζόν του Mindhunter όμως από όσα είδαμε στο trailer η αναμονή πιθανότατα θα άξιζε τον κόπο. Η πετυχημένη σειρά του Netflix, που η πρώτη σεζόν της κυκλοφόρησε το 2017, επιστρέφει στις οθόνες μας με μία νέα και δυναμική σεζόν που θα μας καθηλώσει.

Στο trailer βλέπουμε τον Holden στο νοσοκομείο αλλά και μία γυναίκα, της οποίας την ιστορία δεν καταλαβαίνουμε καλά από το trailer, όμως όπως φαίνεται θα είναι αρκετά

creepy ενώ βλέπουμε και τον Bill και τον Holden να μιλούν με τον Ed Kember.

Δείτε το παρακάτω:


Η 2η σεζόν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου και πρόκειται να έχει 8 επεισόδια και όχι 10 σε αντίθεση με την 1η. Όπως είδαμε από το trailer οι περισσότεροι – αν όχι όλοι- οι πρωταγωνιστές πρόκειται να επιστρέψουν.

Κάτι που είναι ήδη γνωστό είναι το ότι στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τους Bill και Holden να μιλάνε και με τον Charles Manson. Πολύ ενδιαφέρον είναι πως ο Damon Herriman πρόκειται να υποδυθεί τον διαβοήτο serial killer στη σειρά του Netflix όπως και στην νέα ταινία του Quentin Tarantino «Once Upon a Time in Hollywood». 

Ένα ακόμα πολύ ευχάριστο νέο για τους fans της σειράς είναι ότι η σεζόν που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις ημέρες, δεν θα είναι και η τελευταία. Ο Holt McCallany που υποδύεται τον Bill Tench στη σειρά αποκάλυψε στην Screen Rant πως θα υπάρξουν 5 σεζόν στο σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα