Θαυμαστής μηνύει τη Μαντόνα επειδή καθυστέρησε να ξεκινήσει τη συναυλία της

10:34 12/11/2019 - Πηγή: People

Μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να είναι και δικαιολογημένη, ενίοτε συνηθίζεται κιόλας από τους σταρ. Αλλά μια καθυστέρηση 2 ωρών είναι άλλη υπόθεση. Και προκάλεσε την οργή ενός θαυμαστή της Μαντόνα, που κατέθεσε μήνυση εναντίον της!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα μεταδίδει το NBC, o Nate Hollander, κάτοικος της Φλόριντα, κατέθεσε μήνυση κατά της Μαντόνα, καθώς η έναρξη της συναυλίας της στις 22.30 έκρινε ότι ήταν αρκετά αργά για να την παρακολουθήσει.

Ο Hollander, αναφέρει η μηνυτήρια αγωγή, είχε αγοράσει τρία εισιτήρια για να παρακολουθήσει τη συναυλία της σταρ στο Fillmore Miami Beach, στις 17 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 20.30. Όμως, η Μαντόνα άλλαξε το πρόγραμμα μεταφέροντας την έναρξη δύο ώρες μετά, και ο fan της δεν θέλει πια να πάει!

«Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να πάνε στη δουλειά ή στο σχολείο την επόμενη μέρα, κάτι που τους αποτρέπει από το να παρακολουθήσουν τη συναυλία, η οποία σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, θα τελειώσει γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα», αναφέρεται στη μήνυση.

Ο Nate Hollander, που πλήρωσε συνολικά 928,31 € για τα εισιτήρια, ισχυρίζεται ότι αυτή η αλλαγή παραβιάζει τους όρους, και ότι πλέον μ’ αυτή την αλλαγή δεν μπορεί να πουλήσει τα εισιτήρια που έχει ήδη αγοράσει.

Επίσης, κατηγορεί την Μαντόνα ότι επανειλημμένα εμφανίζεται καθυστερημένα στις συναυλίες της περιοδείας της  “Madame X Tour”, ενώ κατέθεσε μήνυση και εναντίον της διοργανώτριας εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα