Θάλεια Ματίκα: «Ο Τάσος είναι ονειροπόλος»

06:04 15/7/2013 - Πηγή: People

«Δεν είμαστε ροκ (όπως τους χαρακτηρίζουν) είμαστε τρελοί» δήλωσε η Θάλεια Ματίκα για εκείνη και το σύζυγο της Τάσο Ιορδανίδη. Η ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό People για τον Τάσο και για τις παραγωγές που κάνουν μαζί.

«Ο Τάσος είναι ονειροπόλος. Δεν σταματάει πουθενά το αγόρι. Όνειρα κάνω και εγώ αλλά εκείνος είναι τολμηρός. Εγώ ως γυναίκα έχω φοβίες. Εκείνος τραβάει μπροστά δεν τον σταματάει τίποτε. Προσπαθώ να τον κρατήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. Από

την άλλη ένα κομμάτι μέσα μου λέει άφησε τον να το κάνει. Έναν άνθρωπο σαν τον Τάσο δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Μπορείς να είσαι δίπλα του να τον στηρίζεις. Δεν μπορώ εγώ να του ανακόψω το όνειρο και την πορεία του», δήλωσε στο περιοδικό People η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Θάλεια Ματίκα: Η γκρίνια στο σύζυγό της και το δεύτερο παιδί

Όσον αφορά τις θεατρικές παραγωγές που ανεβάζουν, δήλωσε η Θάλεια Ματίκα: «Ό,τι βγάζουμε το δίνουμε στην επόμενη παραγωγή. Δεν είμαστε πλούσιοι ούτε προερχόμαστε από οικονομικά εύρωστες οικογένειες, που είπαμε να επενδύσουμε ξαφνικά στην τέχνη. Εκφράζεσαι καλύτερα μέσε από τις δικές σου δουλειές, αυτό πιστεύει ο Τάσος και εγώ τον ακολουθώ. Ως μονάδα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Εκείνος έχει μία περίεργη τρέλα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην παραγωγή του έργου Δάσος του Μάμετ και από τότε είναι αχώριστοι.

The post Θάλεια Ματίκα: «Ο Τάσος είναι ονειροπόλος» appeared first on People Greece.

Keywords
Αναζητήσεις
θαλεια ματικα hot photos, thaleia matika hot
Τυχαία Θέματα