Τέσσερις διάσημοι που έχουν σκοτώσει άνθρωπο

18:28 19/5/2019 - Πηγή: People

Caitlyn Jenner

Λίγο πριν την αλλαγή φύλου στην οποία προχώρησε το 2015 η Caitlyn Jenner προκάλεσε τον θάνατο ενός οδηγού όταν επιχείρησε μια προσπέραση που αποδείχθηκε μοιραία. Το τζιπ που οδηγούσε, βγήκε από την λωρίδα κυκλοφορίας του και χτύπησε το αυτοκίνητο μιας άλλης γυναίκας και αυτό με τη σειρά του να σφηνωθεί πάνω σε ένα hammer που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Και ενώ οι κάμερες που κατέγραψαν το συμβάν έδειξαν πως

παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα αυτοκίνητα που φρέναραν για να σταματήσουν στα φανάρια η Caitlyn Jenner, επιχείρησε να κάνει προσπέραση ενώ η ίδια η Caitlyn στην κατάθεσή της δήλωσε πως το προπορευόμενο αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα και ενώ εκείνη προσπάθησε να φρενάρει τελικά δεν τα κατάφερε.

Άκης Πάνου

Ο γνωστός Έλληνας συνθέτης πυροβόλησε εν ψυχρώ το σύντροφο της μεγαλύτερης κόρης του Ελευθερίας , προκαλώντας τον θάνατό του. Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του συνθέτη, εξαφανίστηκε από το σπίτι κάνοντάς τον να ανησυχήσει τόσο που να βγει στα τηλεοπτικά κανάλια με τις πυτζάμες αναζητώντας την. Αμέσως μετά η κόρη του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Άκη Πάνου λέγοντάς του πως βρίσκεται στο σπίτι του συντρόφου της, Σωτήρη Γιαλαμά γεγονός που έκανε έξαλλο τον συνθέτη. Λίγο καιρό αργότερα, λάδι στη φωτιά έριξε η τηλεοπτική εμφάνιση του Γιαλαμά μέσω τις οποίας απαντούσε στις κατηγορίες του συνθέτη. Και μπορεί η Ελευθερία να επέστρεψε στο σπίτι της, ωστόσο συνέχισε κανονικά τη σχέση της με τον αγαπημένο της. Εκείνος θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις μεταξύ τους διαφορές, επισκέφθηκε τον Πάνου την 1Η Αυγούστου του 1997. Ο συνθέτης όμως κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, έχασε την ψυχραιμία του και πυροβόλησε τον 30χρονο τρεις φορές προκαλώντας τον θάνατό του. Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν η σύζυγος, η κόρη αλλά και ο μικρότερος γιος του Άκη Πάνου. Ο συνθέτης καταδικάστηκε ισόβια.

Sid Vicious

Ο μπασίστας των Sex Pistols, Sid Vicious, σκότωσε τη φίλη και ερωμένη του Nancy Spungen μαχαιρώνοντάς τη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πρώτη ανάκριση ο Vicious ισχυρίστηκε ότι βρήκε τη φίλη του νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι την μαχαίρωσε ο ίδιος, χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να τη σκοτώσει. Παρόλο που κατηγορήθηκε επίσημα για το φόνο, η υπόθεση δεν κατέληξε ποτέ σε δίκη, αφού ο Vicious πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών λίγους μήνες μετά στη Νέα Υόρκη.

Christian Brando

Ο γιος του Marlon Brando, που είναι επίσης ηθοποιός ομολόγησε πως τον Μάιο του 1990 δολοφόνησε τον σύντροφο της ετεροθαλούς αδελφής του Cheyenne, τον Dag Drollet. Ο ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε πως η δολοφονία ήταν ατύχημα και πως έγινε τη ώρα που τον κατηγορούσε πως κακοποιεί την αδελφή του. Πάντως η αδελφή του που ήταν έγκυος την μέρα του φόνου, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της κρεμάστηκε. Ο Christian Brando πήγε φυλακή για 5 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα