Τα προϊόντα που υπόσχονται ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ατέλειες

07:29 22/7/2019 - Πηγή: People

1 από 7Frezyderm Sun Screen Mousse SPF30. Αντηλιακό προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό. Σε μορφή αφρού με άριστη υφή, για κάθε τύπο δέρματος.

2 από 7 Bioten Bodyshape Bioactive Caffeine Anticellulite Gel. Χαρίζει λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, εύκολα και αποτελεσματικά και δρα θεαματικά κατά τηςκυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

3 από 7NiveaSun Sensitive Immediate Protect. Αντηλιακό που φροντίζει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από ερεθισμούς που προκαλούνται από τον ήλιο.

Sponsored Ad

4 από 7 Nuxe Body Contouring Oil. Λάδι κατά της κατακράτησης υγρών και της κυτταρίτιδας, που βοηθά στη μείωσή της, ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές.

5 από 7 Nuxe Body Melting Firming Cream. Αντιρυτιδική, συσφιγκτική κρέμα σώματος με αμύγδαλο και πέταλα από άνθη πορτοκαλιάς

6 από 7 Frezyderm Active Sunscreen Body Makeup SPF30. Ενεργό αντηλιακό makeup σώματος, που καλύπτει δερματικέςατέλειες και δυσχρωμίες.

Sponsored Ad

7 από 7 Bioten Bodyshape Bioactive Caffeine Anticellulite Gel. Χαρίζει λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, εύκολα και αποτελεσματικά και δρα θεαματικά κατά τηςκυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Αν επιθυμείτε ένα υγιές, δυνατό και καλλίγραμμο σώμα χωρίς ατέλειες, χρειάζεστε προϊόντα που υπόσχονται άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί, όπως τα παραπάνω.

Πηγή: People

Keywords
Τυχαία Θέματα