Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γέννα, η επιλόχειος κατάθλιψη και το μωρό

13:32 11/7/2013 - Πηγή: People

Για την ημέρα της γέννας:

«Θυμάμαι εκείνη η μέρα ήταν σαν να ζούσα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σαν να ζούσα σε ταινία. Ξεκίνησα το πρωί να πάω στη δουλειά. Η εκπομπή θα σταματούσε για το Πάσχα. Μόλις έφτασα στο κανάλι, έπειτα από λίγο έσπασαν τα νερά. Αιφνιδιάστηκα… Προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Στο μαιευτήριο, θυμάμαι ότι είχα μία περίεργη υπερένταση και μία έξαψη, συνδυασμένη με φόβο, επειδή ένιωθα ότι όλο αυτό θα γινόταν σε ένα μήνα και φοβήθηκα μήπως κάτι είχε πάει στραβά. Εκείνη την ώρα τρομοκρατήθηκα. Ήμουν

στο αυτοκίνητο με τους συνεργάτες μου. Είχα ήδη τηλεφωνήσει στον Θέμη. Θα συναντιόμασταν εκεί και είχα το φόβο μήπως έκανα κάτι λάθος και έσπασαν τα νερά. Μήπως είχε συμβεί κάτι κακό και γι’ αυτό έρχεται νωρίτερα το μωρό μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που με πήγαιναν με το φορείο για να γεννήσω και έλεγα στο γιατρό μου: “Βαγγέλη, δεν ξέρω εάν είμαι έτοιμη, βοήθησε με”. Εκείνος με καθησύχασε και όλος αυτός ο φόβος και η υπερένταση εξαφανίστηκαν με το που την ακούμπησαν πάνω μου. Μόλις την είδα, άρχισα να κλαίω από συγκίνηση. Τα πρόσωπα όλων μου έλεγαν ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της και εγώ να μην πολυκαταλαβαίνω, γιατί ήμουν ζαλισμένη, λόγω της μέθης. Ένιωθα την απόλυτη συγκίνηση όταν ακούμπησαν το μωρό πάνω μου».

Πώς ήταν η εγκυμοσύνη και η γέννα μιας άλλης διάσημης μαμάς, της Καλομοίρας; «Ήταν κόλαση η εγκυμοσύνη»

Για την επιλόχειο κατάθλιψη:

«Όχι, δεν έπαθα. Έγινα απλώς πιο ευσυγκίνητη από αυτό που ήδη είμαι! Για δύο εβδομάδες ήταν πολύ έντονο. Έκλαιγα σαν χαζομαμά. Ειδικά το πρώτο διάστημα που παρατηρούσα το καθετί που έκανε το μωρό, μου δημιουργούσε τόσο μεγάλη χαρά και συγκίνηση, που δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Μια άλλη μορφής κατάθλιψη για τον Τόνυ Μαυρίδη: Η κατάθλιψη, τα κιλά και ο χωρισμός από την Έλενα Παπαρίζου

Για το σε ποιον μοιάζει περισσότερο:

«Εγώ θα σου απαντήσω ότι μοιάζει και στους δύο. Οι αντικειμενικοί παρατηρητές, πάντως, λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της. Θέλω, όμως, να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα πάρει και δικά μου χαρακτηριστικά. Αλλά δεν θα ξεχάσω ότι στο μαιευτήριο, με το που την είδε ο γιατρός, μου είπε ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Διατηρώ ωστόσο τις ελπίδες μου ότι μεγαλώνοντας θα μου μοιάσει. Είναι και λίγο Σταματίνα νομίζω».

Σε ποιον μοιάζει η Δούκισσα Νομικού; Στη μαμά ή το μπαμπά της; Δείτε τη στην παιδική της ηλικία

Για το αν κοιμάται ως νέα μαμά:

Ναι, αλλά ξυπνάω κάθε τρεις ώρες. Επειδή αυτό το διάστημα δεν έχω υποχρεώσεις, μπορώ να ακολουθώ το πρόγραμμα της μικρής. Μπορώ να κοιμάμαι το μεσημέρι αν το βράδυ δεν κοιμηθούμε καλά. Δεν με έχει κουράσει καθόλου.

Η Κάλλι Τσιλίδου, άλλη μια νέα μαμά, δηλώνει: «Από την πρώτη στιγμή θηλάζω το μωρό και κοιμάμαι μαζί του»

Για το αν απέκτησε φοβίες:

Όχι, το μόνο που έπαθα ήταν ότι έχασα την ψυχραιμία μου όταν το παιδί άρχισε να έχει κολικούς. Ένιωθα ανεπαρκής που την έβλεπα να κλαίει, να πονάει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Τελικά όμως το ξεπεράσαμε ευτυχώς πολύ γρήγορα.

Δες εδώ, Ο μπαμπούλας: Τι φοβούνται οι Έλληνες stars;

Περισσότερο για τη νέα μαμά, Σταματίνας Τσιμτσιλή, και την κόρη της, η οποία θα ακούει στο όνομα Νάγια, στο ΕΓΩ.

The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γέννα, η επιλόχειος κατάθλιψη και το μωρό appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα