Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο της για το φημολογούμενο ταξίδι της Μενεγάκη στην Αμερική

12:51 26/1/2020 - Πηγή: People

Συζητήσεις έχει προκαλέσει το χθεσινό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και της Ρομίνας Ξύδα σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη «αφήνει την τηλεόραση και φεύγει για την Αμερική». 

Κι ενώ η αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha θεωρείται σχεδόν σίγουρη, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, το νέο ρεπορτάζ μιλάει για αποχώρηση της παρουσιάστριας γενικά από την ελληνική τηλεόραση και ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική

τον Οκτώβριο του 2020.

Το θέμα σχολίασαν η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», και η παρουσιάστρια έκανε την εξής παρατήρηση- σχόλιο:

«Εγώ πιστεύω ότι η συνάδελφος έχει κάποιο ρεπορτάζ και γράφει ό,τι γράφει. Στην Αμερική θα πάει επειδή θα πάει ο Άγγελος για σπουδές, από ό,τι κατάλαβα εγώ, και θα πάει η Ελένη να τον τακτοποιήσει όπως κάθε Ελληνίδα μάνα. Ο Οκτώβριος είναι περίεργος μήνας, έχουν ανοίξει τα σχολεία, στρωνόμαστε, έχει άλλα τρία παιδιά που πηγαίνουν σχολείο…»

Από την πλευρά του, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε: «Εγώ πάντως, που έχω δουλέψει με την Ελένη, δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το πρόσωπο από το περιβάλλον που έδωσε την πληροφορία, θεωρώ όμως ότι η Ελένη κάθε κίνησή της δεν την ανακοινώνει σε κανέναν άνθρωπο. Ενδεχομένως, ούτε ο Μάκης να γνωρίζει τι θα κάνει μετά επαγγελματικά. Απ’ αυτά που ξέρω και έχω καταλάβει από την Ελένη όσα χρόνια δούλεψα μαζί της.

Είναι προφανώς κάτι που σκέφτεται, θα το συζητήσει η ίδια με όποιον θα πρέπει να το συζητήσει επαγγελματικά και θα το ανακοινώσει ενδεχομένως στους κοντινούς της συνεργάτες. Θεωρώ ότι οι συνεργάτες της λίγα πράγματα ξέρουν αυτή τη στιγμή, και ότι από εμάς ακούνε ό,τι ακούνε…».

Και η Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε: «Κι εγώ την Ελένη δεν την έχω να λέει «άστο, δεν θα κάνω τηλεόραση φέτος, θα πάω ένα ταξίδι στην Αμερική»»

Keywords
Τυχαία Θέματα