Σαντορίνη: Πέταξε μονόπετρο 5.000 δολαρίων στα βράχια και δεν τον… αδικούμε!

14:05 12/8/2019 - Πηγή: People

Τα είχε σχεδιάσει όλα ο Μπρένταν Μπίσλεϊ, ηλεκτρολόγος από την Αυστραλία: είχε αγοράσει ένα μονόπετρο αξίας 5.000 δολαρίων, είχε οργανώσει ένα ρομαντικό ταξίδι στη Σαντορίνη, το νησί με την ωραιότερη θέα, και ετοιμαζόταν να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Όμως, εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει, λίγο πριν ταξιδέψουν… Εκείνος, πάλι, οργισμένος από την αναπάντεχη τροπή της σχέσης τους έκανε τον κόπο να φτάσει μέχρι το νησί,

μόνο και μόνο για να πετάξει το μονόπετρο από τα βράχια!

«Μετά από τρία χρόνια σχέσης, και χωρίς κανέναν λόγο, αποφάσισε να με χωρίσει», εξήγησε στο news.com.au. «Ήμουν άφραγκος πια, γιατί είχα ξοδέψει μια περιουσία για το δαχτυλίδι και για το ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί πάντα ονειρευόταν να αρραβωνιαστεί εκεί.

Το απίστευτο σκηνικό κατέγραψε ο ξεναγός του στο νησί, με τον νεαρό να απαθανατίζεται να πετά το δαχτυλίδι στον γκρεμό, αλλά να μην μετανιώνει που τελικά αυτό το ταξίδι ζωής το έκανε ολομόναχος.

«Τη στιγμή που έριξα το δαχτυλίδι, ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μου», είπε στο αυστραλιανό δίκτυο, προσθέτοντας: «Βρήκα, πραγματικά, τον εαυτό μου στη Σαντορίνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαντορίνη, Πέταξε, 5 000,santorini, petaxe, 5 000