Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Σοκαρίστηκα από τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη, γιατί τον ξέρω 30 χρόνια»

12:57 14/2/2020 - Πηγή: People

Για την κόντρα που προέκυψε με τον Γιάννη Ζουγανέλη μίλησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή Happy Day του Alpha, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την οργή του καλλιτέχνη και με αφορμή τον χαρακτηρισμό «υπερεκτιμημένη» που ο Γιαννόπουλος απέδωσε στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου στον Ζουγανέλη: «Κανένας άνθρωπος δεν είναι τίποτα αγαπητέ Γιάννη»

«Δεν μπορείς να αποκαλείς

κανέναν άνθρωπο “τίποτα”. Μου φαίνεται υπερβολικά επιθετικός ο τόνος των δηλώσεων του Γιάννη Ζουγανέλη. Σοκαρίστηκα κι εγώ γιατί τον ξέρω 30 χρόνια τον Γιάννη και δεν ήθελα να ξεκατινιαστώ. Καλώς ή κακώς, υπήρξα Νο1 στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ειδικά η γενιά του Γιάννη Ζουγανέλη το ξέρει. Όλη η αφρόκρεμα του τραγουδιού στα ’90s και τα ’00s σε δύο ανθρώπους πήγαιναν στο ραδιόφωνο, στη Ναταλία Γερμανού και σε ‘μένα. Κι αυτό το ξέρει ο Γιάννης, γιατί είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου, 2 ή 3 φορές. Δικαιολογώ ότι είναι ιερή η σχέση ενός πατέρα με το παιδί του. Λυπάμαι αν τον στεναχώρησα σαν πατέρα, αλλά από εκεί και πέρα, αυτή η συμπεριφορά δεν παύει να με έχει ξαφνιάσει. Αν τον πετύχαινα κάπου δεν νομίζω να έπεφτα στην αγκαλιά του, δεν βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων

Παρά την κόντρα με την οικογένεια Ζουγανέλη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός άνοιξε ακόμη ένα μέτωπο, μετά από σχετική ερώτηση, και αυτή τη φορά τα βέλη του στράφηκαν προς τον Πάνο Μουζουράκη.

“Δεν μου αρέσει ο Πάνος Μουζουράκης. Σε επίπεδο καλλιτεχνικό, η ιστορία γράφεται με τα τραγούδια. Δεν βλέπω να γράφει ιστορία με τα τραγούδια. Δεν βλέπω τίποτα εκτός από το να πάρει ένα από τα σημαντικότερα γαλλικά τραγούδια όλων των εποχών, το “Padam Padam” και να το καταστρέψει, να το κάνει αυτό το έκτρωμα, το Madame Madame», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννόπουλος.

Πάντως, η κουβέντα έκλεισε με θετικό πρόσημο, αφού τα σχόλια του για την Πάολα ήταν καλά.

“Η Πάολα είναι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Λίγο τα τελευταία χρόνια υπερβάλλει, ίσως γι’ αυτό δίνει πάτημα για να την σχολιάζουν, στο να θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Τα κάνει λίγο μαζεμένα όλα και αυτό μας φαίνεται αγχωμένο και ότι δεν θα έχει αποτελεσματικότητα. Βέβαια, εκεί της βγάζεις το καπέλο, γιατί οι καλλιτέχνες που τολμούν να πουν κάτι διαφορετικό, ρισκάρουν”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα