Πώς θα διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας μέχρι το επόμενο ραντεβού το κομμωτήριο;

14:41 3/1/2020 - Πηγή: People

H αλήθεια είναι πως όλες μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένες όταν πρόκειται να κάνουμε κάποια αλλαγή στα μαλλιά μας. Κλείνουμε ραντεβού στο κομμωτήριο και ανυπομονούμε να δούμε τα νέα μας μαλλιά.

Αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να χαθεί όμως μετά από λίγο, όταν σκεφτούμε πόση περιποίηση χρειάζονται τα μαλλιά μας. Και συγκεκριμένα τα βαμμένα μαλλιά. Τα λουσίματα, τα προϊόντα styling και τα εργαλεία θερμότητας κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται ξεθωριασμένα και κάποιες φορές θαμπά.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί,

εάν ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

#1
Επιλέξτε το σωστό σαμπουάν
Δεν είναι όλα τα σαμπουάν κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Μετά το κομμωτήριο λοιπόν, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σαμπουά κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Μία καλή επιλογή είναι να ρωτήσετε τον κομμωτή σας ώστε να σας προτείνει κάποιο καλό σαμπουάν που θα διατηρήσει το χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο φαρμακείο. Επίσης, είναι καλό να αποφύγετε το πολύ συχνό λούσιμο των μαλλιών σας. Προσθέστε στη συλλογή σας ένα dry shampoo, ώστε να τα φρεσκάρετε όταν χρειάζεται.

#2
Να τα ενυδατώνετε
Όπως θα έχετε καταλάβει, η ενυδάτωση διαδραματίζει τεράστιο ρόλο τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα μαλλιά μας. Για να διατηρηθεί το χρώμα των μαλλιών σας λοιπόν θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα conditioner για βαμμένα μαλλιά, αλλά και μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε μάσκα μαλλιών. Έτσι, το χρώμα θα μείνει λαμπερό και αναλλοίωτο.

Δείτε όλα τα tips εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos