Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άντρες έτοιμοι για επιτυχία

01:06 4/7/2013 - Πηγή: People

Το μυστικό της επιτυχίας για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί αποκαλύπτει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Οι άντρες έτοιμοι για όλα έχουν κατακτήσει το κοινό και η ηθοποιός μας λέει το γιατί.

Η 35χρονη ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό Hello για το έργο που συμμετέχει και μας εξηγεί τους λόγους που το αγάπησε ο κόσμος και το στήριξε τόσο πολύ. «Η συγκεκριμένη δουλειά έχει, κατά τη γνώμη μου, επιτυχία γιατί

κρύβει μεγάλη δόση αλήθειας. Όλοι από την πρώτη στιγμή βάλαμε ως στόχο μας να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει και να περάσει καλά. Το γεγονός ότι το έργο είναι κωμωδία σίγουρα έπαιξε ρόλο στη επιτυχία του. Όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Έγιναν και άλλες κωμωδίες που δεν πήγαν τόσο καλά και δεν πέρασαν στον κόσμο», αναφέρει.

Δείτε επίσης: Θανάσης Ευθυμιάδης: Το χειρουργείο που τον κρατά εκτός παράστασης

Όσον αφορά τη σχέση της με τους δύο σκηνοθέτες της παράστασης δηλώνει: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σε επιλέγουν να δουλέψεις μαζί τους δύο τόσο ταλαντούχοι και ακομπλεξάριστοι άνθρωποι. Τους θαυμάζω απεριόριστα, όπως όλα τα παιδιά που είμαστε μαζί στην παράσταση».

The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άντρες έτοιμοι για επιτυχία appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα