Πάνος Ιωαννίδης: Μας συστήνει την όμορφη αδελφή του

16:53 10/6/2019 - Πηγή: People

Ο Πάνος Ιωαννίδης, εκτός από ταλαντούχος σεφ, είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Επομένως, δεν είναι καθόλου τυχαίο που και η αδελφή του, Ελιάννα Ιωαννίδη, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο κριτής του Masterchef δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μας στην οποία ποζάρει με την αδελφή του στο εστιατόριο του πρώην παίκτη, Σελίμ, όπου βρέθηκαν για φαγητό.

«Οικογενειακά με την αδελφούλα μου, νόστιμο φαγητό στον αγαπημένο μου Σελίμ».

έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και κάποιος follower έσπευσε να σχολιάσει «Κούκλα η αδελφή».

Η Ελιάνα Ιωαννίδη, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τα προφίλ της στα social media, ζει στη Θεσσαλονίκη – απ’ όπου κατάγεται ο σεφ- σχεδιάζει και εμπορεύεται κοσμήματα και έχει χαρίσει στον κριτή έναν υπέροχο ανιψιό. Μάλιστα, μιλώντας για τον ανιψιό του, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε πει: «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση. Στην τηλεόραση με αναγνωρίζει και μάλιστα όταν με βλέπει πηγαίνει και μου δίνει τοστ να φάω μέσα από την οθόνη.»

Στο δικό της προφίλ στο Instagram, μπορεί κανείς να τη δει να ποζάρει με τον αδελφό της και τους άλλους δυο κριτές του Masterchef, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα