Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο δράστης που προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή του με το αλυσοπρίονο

15:51 3/2/2020 - Πηγή: People


Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, όταν 47χρονος σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε στο σπίτι της αδελφής του και μ’ ένα αλυσοπρίονο την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 47χρονος είχε εμφανιστεί πριν από ενάμιση χρόνο  τον Νοέμβριο του 2018, στο talent show ντυμένος στα μαύρα και με μακιγιάζ για να παρουσιάσει το show του, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Black Truth.

H ακραία εμφάνισή του είχε προκαλέσει αμηχανία στους κριτές με την ακραία, ενώ δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η 50χρονη αδελφή του δράστη, που είχε δεχτεί επίθεση και στο παρελθόν από τον αδελφό της και σώθηκε από θαύμα, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις φρικτές στιγμές που έζησε με την οικογένειά της.  «Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε», δήλωσε ενώ εξήγησε ότι ο αδελφός της, που έχει εκτίσει ποινή στην ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού, «νομίζει ότι είναι τραγουδιστής, παίζει όργανα, νομίζει ότι κάνει live και θα γίνει διάσημος».

Ο 47χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του, με εισαγγελική εντολή τέθηκε σε αναγκαστική νοσηλεία και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ενώ η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα