Όσκαρ 2020: Η Billie Eilish θα τραγουδήσει στην απονομή – Ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές

17:00 30/1/2020 - Πηγή: People

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε το καθιερωμένο δείπνο των υποψηφίων στα Όσκαρ. Αυτό είναι συνήθως το λάκτισμα του αφέτη για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της μεγάλης βραδιάς της απονομής. Φέτος, η απονομή θα γίνει τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες και η Ακαδημία ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Ήδη έχουμε ανακοινώσεις ονομάτων που θα βρεθούν στη σκηνή για να παρουσιάσουν, αλλά το πιο μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε δεν

αφορά σε παρουσίαση, μα σε live εμφάνιση με τραγούδι. Η Billie Eilish, με τη δόξα των 5 Grammys και του sweep που έκανε στα 4 μεγάλα, κι ενώ ετοιμάζει το τραγούδι που θα ντύσει το νέο James Bond, θα είναι αναμφίβολα το πρόσωπο που θα κλέψει μπόλικη από τη δόξα των νικητών.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on Jan 29, 2020 at 1:01pm PST

Ως προς τους παρουσιαστές, συνεχίζοντας στο περσινό πετυχημένο μοτίβο, η Ακαδημία έχει ανακοινώσει τους νικητές των περσινών Όσκαρ σε Αντρικό και Γυναικείο, δηλαδή τους Ραμί Μάλεκ, Μαχέρσαλα Άλι, Ρετζίνα Κινγκ και Ολίβια Κόλμαν. Μαζί με αυτούς, στη σκηνή θα δούμε τους Λιν-Μανουέλ Μιράντα, Ζάζι Μπιτζ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Γκαλ Γκαντότ, Μίντι Κέιλινγκ, Τζούλια-Λούις Ντρέιφους, Μαρκ Ράφαλο, Κρίστεν Γουίγκ, Κέλι-Μέρι Τραν και Άντονι Ράμος.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Ακαδημία θα ακολουθήσει τα χνάρια των Χρυσών Σφαιρών και κατόπιν όχλησης από τον Φοίνιξ, το γεύμα της βραδιάς θα είναι vegan και όλα τα props θα κινηθούν στη λογική της βιωσιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα