Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Debbie Harry των Blondie: Ο βιασμός υπό την απειλή μαχαιριού και η συνάντηση με τον serial killer Τεντ Μπάντι

19:44 6/8/2019 - Πηγή: People

«Face It» είναι ο τίτλος της αυτογραφίας της 74χρονη τραγουδίστρια των Blondie, Debbie Harry, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019, και τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες – και δημοσιεύει η The Sun-φέρνουν στο φως άγνωστες και σοκαριστές πτυχές της ζωή της.

Στις αποκαλύψεις της Harry περιλαμβάνεται η αναφορά στον βιασμό της στη Νέα Υόρκη από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι της, αλλά και στη συνάντησή της με τον διαβότητο serial killer, Ted Bundy. Τέλος, αναφέρεται και στον εθισμό της στην ηρωίνη.

Ο βιασμός υπό την απειλή όπλου

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της ότι έχει πέσει θύμα βιασμού υπό την απειλή μαχαιριού στη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Η Harry έμενε τότε μαζί με τον σύντροφό της Chris Stein και οι ληστές που εισέβαλλαν σπίτι τους τούς έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα. «Πήραν τις κιθάρες και την κάμερα του Chris και μετά μου έλυσαν τα χέρια και μου είπαν να βγάλω το παντελόνι μου. Με βίασε και μετά μου είπε ‘πήγαινε να πλυθείς’», αναφέρει η Harry, ενώ πλέον δείχνει να απαξιεί το συμβάν: «Οι κλεμμένες κιθάρες με πόνεσαν περισσότερο».

Η συνάντηση με τον Τεντ Μπάντι

Η Harry στα απομνημονεύματά της περιλαμβάνει και το περιστατικό – στο οποίο έχει αναφερθεί και σε συνεντεύξεις της- με τον serial killer Τεντ Μπάντι και πώς είχε καταφέρει να γλιτώσει. Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη το 1972, όπου, σύμφωνα με την ίδια, ο διαβόητος δολοφόνος είχε προσφερθεί να την μεταφέρει στον προορισμό της, καθώς αυτή δεν μπορούσε να βρει ταξί.

Τελικά, δέχτηκε να μπει στο αυτοκίνητό του, αλλά μόλις μπήκε μέσα διαπίστωσε ότι έλειπαν οι λαβές της πόρτας και του παραθύρου. «Είχαν αφαιρεθεί τα πάντα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου», θυμάται και προσφέτει: «Ανατρίχιασα» Κατάφερε, ωστόσο, να ξεφύγει ανοίγοντας την πόρτα από την εξωτερική λαβή βγάζοντας το χέρι της από το ανοικτό παράθυρο. Η τραγουδίστρια θυμάται ότι προσπάθησε να την εμποδίσει κάνοντας περιστροφές με το αυτοκίνητό του, αλλά τελικά η ίδια τα κατάφερε και την επόμενη μέρα είδε το πρόσωπό του στις ειδήσεις.

Ο Τεντ Μπάντι σκότωσε τουλάχιστον 30 γυναίκες σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ μέσα σε διάστημα πέντε ετών. Εκτελέστηκε με ηλεκτρική καρέκλα στη Φλόριντα το 1989.

Ο εθισμός στην ηρωίνη

Στη βιογραφία της, η Harry μιλάει ανοιχτά και για τη χρήση ηρωίνης που έκανε όσο ήταν σε σχέση με τον κιθαρίστα τον Blondie Chris Stein, πριν χωρίσουν το 1989. Θυμάται ένα περιστατικό όπου τον προμήθευσε με ναρκωτικά ενώ εκείνος ήταν στο νοσοκομείο. Όπως είπε: «Η ηρωίνη ήταν μεγάλη παρηγοριά».

View this post on Instagram

In the airport lounge on the way to Las Vegas @christein

A post shared by Blondie (@blondieofficial) on Jul 31, 2019 at 2:47pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα