Οι 5+1 ιδανικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

07:26 14/6/2019 - Πηγή: People

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση από την πόλη και μια πρώτη «γέυση» καλοκαιρινών διακοπών. Η παρακάτω λίστα με τους 5+1 προορισμούς για αυτό το τριήμερο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, μέρη που βρίσκονται τόσο μακρυά όσο χρειάζεται για να μην ταλαιπωρηθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις και να απολαύσετε τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές:

1) Ναύπλιο

View this post on Instagram

Beauty is always familiar #nostos #nafplio #nafpliogreece #family #levelup #nextstep #newchallenge

A post shared by Anastasios Economou (@anastasioseconomou) on May 13, 2018 at 4:13am PDT

Μια γραφική παραθαλάσσια πόλη, με πληθώρα επιλογών για διασκέδαση. Αξίζει να επισκεφτείτε το Παλαμίδι, και το Κάστρο στο Μπούρτζι, να δοκιμάσετε ιταλικό παγωτό σε κάποια τζελατερία, να περπατήσετε στα σοκάκια της πρώτης πρωτεύουσας του ελεύθερου ελληνικού κράτους και να «ταξιδέψετε» στον χρόνο.Το Ναύπλιο, άλλωστε, δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Είναι ένας από τους προορισμούς που επιβάλλεται να επισκεφθείτε έστω μια φορά στη ζωή σας.

2) Αίγινα

Μόλις 35 λεπτά με το ιπτάμενο δελφίνι από τον Πειραιά, η Αίγινα είναι ένα από τα νησιά που προσφέρονται για μια γρήγορη απόδραση. Μέρη τα οποία επιβάλλεται να επισκεφτείτε είναι το Κυβερνείο, η παραλία της Αγίας Μαρίνας, ο ναός της Αφαίας, το χωριό Ανιτσαίο και το λιμανάκι Πόρτες. Aν σας αρέσει η ποδηλασία η παραλιακή της Αίγινας είναι ιδανική για ποδηλατάδα. Μην παραλείψετε να κάνετε βόλτα με τα αμαξάκια με τα άλογα, να ψωνίσετε κάτι από τα πλωτά μανάβικα, και φυσικά να αγοράσετε φιστίκια για τα οποία είναι διάσημο το νησί!

Δείτε τη συνέχεια στο Ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα