ΟΑΣΑ: Ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων

10:13 12/9/2019 - Πηγή: People

Mε περίπου 160 οχήματα ενισχύθηκε ο ενεργός στόλος λεωφορείων και τρόλεϊ από την Τετάρτη (11/9) – ημέρα έναρξης του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων των Μέσων Μαζικής  Μεταφοράς, σύμφωνα με πηγές του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ).

«Η διοίκηση του Οργανισμού στο διάστημα των προηγούμενων εβδομάδων εξασφάλισε πόρους της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες σε ανταλλακτικά, με στόχο την άμεση αποκατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερων οχημάτων» υπογραμμίζουν

οι ίδιες πηγές.

Βάσει των εκτιμήσεων του ΟΑΣΑ, η έναρξη του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων βρίσκει τον Οργανισμό με τετραψήφιο αριθμό ενεργών οχημάτων στο στόλο των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ). Από τα περίπου 900 οχήματα που αποτελούσαν μέχρι πρότινος τον ενεργό στόλο οχημάτων, πλέον δυνατότητα δρομολόγησης έχουν 1.060 λεωφορεία και τρόλεϊ.

Στελέχη του Οργανισμού διευκρινίζουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δρομολογηθούν όλα τα αποκατεστημένα οχήματα από την αρχή, λόγω των μεγάλων κενών σε θέσεις οδηγών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα