Ο σύντροφος της Madonna λανσάρει συλλογή με ρούχα

09:33 4/7/2013 - Πηγή: People

Ο 25χρονος σύντροφος της Madonna, ο χορευτής Brahim Zaibat, φαίνεται ότι πήρε έμπνευση από τα σκηνικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας MDNA world tour -στην οποία η τραγουδίστρια χρησιμοποιούσε μια πλειάδα από όπλα για να εμπλουτίσει τις εμφανίσεις της -και είπε να σχεδιάσει τη δική του σειρά ρούχων με το όνομα Defend, για εμάς Άμυνα.

Η βασίλισσα της ποπ

ή αλλιώς Madge έχει φροντίσει ήδη να γνωρίσει το Zaibat στους σχεδιαστές φίλους της, ανάμεσα τους και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy, Ricardo Tisci. Μάλιστα το παρεάκι εθεάθη να κουβεντιάζει κατά τη διάρκεια του Met Ball πριν λίγο καιρό και ο Tisci του παραχωρεί πάντα μια θέση στην πρώτη σειρά των σόου του.

Διαβάστε επίσης: Όλοι φίλοι -Ποιοι celebrities πέρασαν από το κόκκινο χαλί του The MDNA Tour

Η Madonna έχει φωτογραφηθεί να φοράει φούτερ από τη σειρά του αγαπημένου της με το logo της φίρμας, δηλαδή ένα αυτόματο όπλο AK47 ενώ η Rihanna και ο πρώην-νυν-και πάλι πρώην της Chris Brown φαίνεται να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους φαν του. Τα ρούχα, που αναγράφουν μεταξύ άλλων και τα slogan Countdown to violence (Αντίστροφη Μέτρηση για τη Βία) και Peace = War (Πόλεμος-Ειρήνη) διατίθενται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του brand η οποία αναφέρει ότι «κάποια κομμάτια θα σχεδιάζονται από δημοφιλείς ανθρώπους οι οποίοι έχουν “σκοπούς” τους οποίους θέλουν να υπερασπιστούν».

Ο Zaibat, που καταλαβαίνει ότι η τέχνη του χορού έχει ημερομηνία λήξης προτίθεται να δουλέψει και να μάθει περισσότερα για τη βιομηχανία της μόδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun. Άντε Madonnaki τον έφτιαξες κι αυτόν.

The post Ο σύντροφος της Madonna λανσάρει συλλογή με ρούχα appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα