Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό τροχαίο του

14:42 22/1/2020 - Πηγή: People

Τον Οκτώβριο του 2018 ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είχε ένα σοβαραίο τροχαίο που τον έστειλε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, με τα δύο του πόδια να έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά. Ήταν τόσο σοκαριστική η είδηση τότε, που αρκετοί δεν την πίστευαν και έλεγαν πως αυτό το είχε κάνει στο πλαίσιο κάποιου διαφημιστικού.

Ενάμιση χρόνο μετά, ο ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό και μίλησε στη Φωλιά των ΚουΚου

για το τι ακριβώς συνέβη και πώς επηρέασε αυτό την δουλειά του.

Όπως εξήγησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τα πόδια του έχουν ακόμα προβλήματα, με το ένα γόνατό του να έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή.

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω μετά το τροχαίο. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα μετράς και να τα αξιολογείς διαφορετικά. Ισχύει ότι έπαθα ατύχημα και έσπασα τα δυο μου πόδια. Έκανα δύο χειρουργεία. Το ένα έσπασε στον μηρό, ήταν συντριπτικό κάταγμα μηριαίο. Στο άλλο πόδι υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή στο γόνατο.

Μέσα σε όλα αυτά βγήκαν και κάποιοι που έλεγαν πως ήταν διαφημιστικό και δεν είχα πάθει ατύχημα. Από κακή συγκυρία ενεπλάκη σε ένα τροχαίο. Δεν έφταιγα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω ένα χρόνο σχεδόν εκτός. Δούλεψα ως ένα σημείο με σπασμένα πόδια, γιατί δεν ήθελα να μείνουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς δουλειά. Έκανα ένα σίριαλ τότε. Έμαθα πάρα πολλά, ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Καλφαγιάννης,leonidas kalfagiannis