Ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο που του ανακοίνωσε η γυναίκα του ότι θα γίνει μπαμπάς

14:54 31/10/2019 - Πηγή: People

Ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς έμαθε ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί με τη γυναίκα του Νίκη Θωμοπούλου.

Ο δικηγορός και επιχειρηματίας ανέφερε ότι όταν έμαθε η γυναίκα του ότι είναι έγκυος, θέλησε να του το πει με ιδιαίτερο τρόπο. Του έστειλε λοιπόν ένα μήνυμα που του έλεγε μόνο το πόσων μηνών είναι. Μόνο που εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης Μαρακάκης ήταν σε στιγμή έντασης με τη δουλειά και είχε θολώσει τόσο, ώστε δε μπόρεσε να δει τι του έγραφε. Οπότε την πήρε τηλέφωνο κι εκεί

έμαθε το υπέροχο νέο.

«Δεν το έχω πει σε κανέναν. Ήμουν σε μία δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο ήμουν σε πάρα πολύ ένταση… Με είχε πάρει δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι! Δεν είχα τα γυαλιά μου, οπότε δεν μπορούσα να το διαβάσω και παίρνω τηλέφωνο. Mε ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα και εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού, δεν μπορώ να πω πως το έχω συνειδητοποιήσει…»


Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Μαρακάκης,giannis marakakis