Ντόρα Κουτροκόη: Η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε το διαζύγιο της και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

11:07 4/10/2019 - Πηγή: People

Η Ντόρα Κουτροκόη ήταν μία από τις δημοσιογράφους που γνωρίσαμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και τώρα τη συναντάμε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7.00» στο Open. Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε στην τηλεόραση φέτος μετά από απουσία 4 ετών, μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day για τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον Γιώργο Παπαδάκη, την επιστροφή της στην τηλεόραση, το διαζύγιο της με τον σύζυγό της, και το σοβατό πρόβλημα υγείας που κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει.

Για

την απόφασή της να αποχωρίσει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η Κουτροκόη είπε ότι ήθελε να είναι δίπλα στο παιδί της και να το μεγαλώσει κι αυτό δεν ήταν εύκολο με μια πρωινή εκπομπή.

Την πρόταση του Open τη χαρακτήρισε «δελεαστική» και είπε ότι της άρεσαν πολύ οι συνεργάτες της – Άκης Παυλόπουλος, Γιώργος Σαραντάκος- και συμπλήρωσε«είπα να κάνω το επόμενο βήμα».

Η Ντόρα Κουτροκόη- που το 2012 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της  οπερατέρ Μανώλη Λουπασάκη και την επόμενη χρονιά γέννησε τον γιο της Λευτέρη- αποκάλυψε στην εκπομπή ότι έχει πάρει πλέον διαζύγιο και είπε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της: «δεν είμαστε φίλοι, αλλά όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι καλές».

Η δημοσιογράφος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014: «Το 2014 είχα αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο ξεπεράστηκε. Και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, που όμως ξεπεράστηκε. Φοβήκα, όποιος πει ότι δεν φοβάται αν το συμβεί κάτι σοβαρό στην υγεία, νομίζω λέει ψέμματα».

Keywords
Αναζητήσεις
dora koutrokoi feet, koutrokoi ntora
Τυχαία Θέματα