Νώντας Παπαντωνίου: Η απάντησή του για την Ασημίνα – Το «καρφί» του για τη νέα σχέση της Τούνη

12:42 19/12/2019 - Πηγή: People

Ο Νώντας Παπαντωνίου, ο μπασκεμπολίστας, που το όνομά του συζητήθηκε εκτενώς εξαιτίας της σχέσης του με την Ιωάννα Τούνη, μίλαει για πρώτη φορά στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά. Ο μπασκεμπολίστας αναφέρθηκε τόσο στη πρώην σύντροφό του και τη νέα της σχέση όσο και στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Ασημίνα Χαρίτου του GNTM 2. 

Για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη δήλωσε: «Με την Ιωάννα

ήμασταν κοντά στα δυο χρόνια μαζί, με το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του. Νομίζω ότι ταιριάζαμε γενικά, όχι μόνο εμφανισιακά. Δίπλα της πήρα μάστερ σαν φωτογράφος». 

Και για τον νέο της σύντροφο, σχολίασε: «Δεν θεωρώ φυσιολογικό να αλλάζουν τα συναισθήματα τόσο γρήγορα. Δεν συμφωνώ. Δε θέλω να αφήσω υπονοούμενα. Ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ σαν άνθρωπος δε μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα. Δε θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα».

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την πρώην παίκτρια του GNTM 2, o Νώντας Παπαντωνίου είπε: « Και να ήμουν ζευγάρι με την Ασημίνα δε θα βλέπατε πουθενά τίποτα, φωτογραφίες και λοιπά. Ακούγονται διάφορα, αλλά δε με απασχολεί. Δεν θα ασχοληθώ με δημοσιεύματα. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».

Keywords
Τυχαία Θέματα