Νίκος Μουτσινάς: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ

15:24 23/9/2019 - Πηγή: People

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash επέστρεψαν στις τηλεοπτικές συχνότητες, αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ. Και στο ξεκίνημα του ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο παρελθόν και στην μετάβαση, έστω και με λιτό τρόπο.

Σε ένα διαφορετικό σκηνικό, πολύ πιο ταιριαστό με την εικόνα του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε με μια ολόσωμη φόρμα, καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε τους «συνεργούς» του.

«Είμαστε εδώ για την παρέα. Είμαστε εδώ στον ΣΚΑΪ που έσκασε και σκάσαμε. Είναι πρεμιέρα, πρώτη μέρα,

τα πράγματα είναι περίεργα. Εγώ μόνος μου να ερχόμουν εδώ, τι να έκανα; Αυτή η κοπέλα έχει γίνει καρφίτσα πάνω μου. Κυρίες και κύριοι η ανανεωμένη, η upgraded Βάνια.

Δεν μπορώ επίσης να μην αναφερθώ σε αυτά τα παιδιά που άνοιξαν τα φτερά τους. Η ωραιότερη μπάντα, οι Alcatrash».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στις αλλαγές της εκπομπής, από τα σκηνικά στο στούντιο μέχρι και την ίδια την εκπομπή. Δεν έλειψαν φυσικά οι αναφορές στη Βερβερίτσα και στην περιοδεία του, αλλά και στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του.

Δεν χρονοτρίβησε όμως και μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Ευχήθηκε Καλό Μεσημεράκι και ξεκίνησε κατευθείαν το…σολάρισμά του, αρχίζοντας τον σχολιασμό της σόουμπιζ με μια από τις αγαπημένες του, την Ιωάννα Τούνη. Λίγα λεπτά αργότερα τρόλαρε και τον ΣΚΑΪ για όσα έχουν συμβεί με το The Voice.

Keywords
Τυχαία Θέματα