Μισέλ Τροκόνις: Ποια είναι η μοιραία «ερωμένη» στην υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου;

12:01 4/6/2019 - Πηγή: People

Στο δικαστήριο του Norwalk οδηγήθηκαν τη Δευτέρα 3/6 ο Έλληνας επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις. Ο 51χρονος επιχειρηματίας και η 44χρονη σύντροφός του συνελήφθησαν την Κυριακή 2/06 και κατηγορούνται για την παραποίηση ή/και απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων σε βαθμό κακουργήματος, στην υπόθεση εξαφάνισης της εν διαστάσει συζύγου του Ντούλου, Τζένιφερ Ντούλου.

Αποκαλύφθηκε βίντεο με τον Ντούλο και την Τροκόνις να πετάνε στα σκουπίδια σακούλες με αίμα

Ποια είναι, όμως, η γυναίκα στο πλευρό του Έλληνα επιχειρηματία που

έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του με την Τζένιφερ Ντούλου; Και τώρα όπως δείχνουν τα στοιχεία, φαίνεται ότι συμμετείχε στην συγκάλυψη στοιχείων στην υπόθεση εξαφάνισής της;

Η «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Φώτη και της Τζένιφερ Ντούλου

Μητέρα, CEO, πολυταξιδεμένη και πολύγλωσση, η Αργεντίνα Τροκόνις ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ντούλο έναν χρόνο πριν η Τζένιφερ Ντούλου καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Όπως υποστηρίζει η Τζένιφερ Ντούλου στα χαρτιά της αίτησης, ο εν διαστάσει σύζυγός της αναφερόταν στην Τροκόνις ως «η ερωμένη μου» και ότι την ήθελε να μετακομίσει στο οικογενειακό τους σπίτι. «Όταν διαφώνησα, έγινε έξαλλος», αναφέρει η Τζένιφερ.

H «ερωμένη» του Φώτη Ντούλου βρέθηκε στο επίκεντρο της δικαστικής μάχης για την κηδεμονία των παιδιών με τη σύζυγό του, Τζένιφερ, και η ανάμειξή της στη ζωή του επιχειρηματία και των 5 παιδιών τους έγινε πολλές φορές σημείο σύγκρουσης ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι. Η Τροκόνις, μάλιστα, μετά την αίτηση διαζυγίου είχε μετακομίσει μαζί με την κόρη της στο σπίτι που ζούσε κάποτε ο Φώτης Ντούλος με την οικογένειά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα πρακτικά του δικαστηρίου, η Τζένιφερ Ντούλος είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγός της είχε απειλήσει να πάρει τα παιδιά στην Αργεντινή για να είναι με την «ερωμένη» του.

Στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης για την κηδεμονία, η Τροκόνις δεν επιτρεπόταν να είναι παρούσα στις συναντήσεις που είχε ορίσει το δικαστήριο με τον πατέρα τους, ενώ ο Φώτης Ντούλος προσπαθούσε να καταφέρει να επιτραπεί η παρουσία της. Και κάποια στιγμή, αυτό επετράπη.

Σύμφωνα πάντα με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο η Ντούλου, η Τροκόνις έχει «στενούς δεσμούς με την Αργεντινή», γιατί εκεί ζει η 12χρονη κόρη της και ο πατέρας του παιδιού της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη, είναι ιδιοκτήτης ενός ski resort εκεί – και πρώην Ολυμπιονίκης του ski.

Facebook@Michelle TroconisΗ επιτυχημένη επαγγελματίας Τροκόνις

Η Τροκόνις δούλευε για 9 χρόνια ως marketing director στο Cerro Castor, το αργεντίνικο ski resort που φιλοξένησε το 2012 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle Skiing.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, ασχολήθηκε εκτεταμένα με τη λειτουργία του resort και ήταν υπεύθυνη για την υποδοχή και φιλοξενία των VIP προσώπων, μεταξύ άλλων celebrities και πολιτικών. Η Τροκόνις συμμετείχε στα meeting του διοικητικού συμβουλίου, ταξίδευε σε άλλα resorts ανά τον κόσμο και αναζητούσε επενδυτές για το resort.

Επίσης, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα δούλεψε για το αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι ESPN ως παραγωγός και παρουσίαζε την εκπομπή “Snow Time” το 2004. Για τις ανάγκες της εκπομπής της, είχε πάρει συνεντεύξεις από πρωταθλητές του ski, ιδιοκτήτες ski resorts και celebrities.

Ανάμεσα σε άλλες δουλειές της, αναφέρεται και η διαχείριση των δημοσίων σχέσεων στο Ghantoot Racing & Polo Club στο Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από το 2000 μέχρι το 2003.

Η τελευταία δουλειά που αναφέρεται στο προφίλ της είναι «event coordinator» – διοργανώτρια events για επιχειρήσεις- στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η Τροκόνις πριν μετακομίσει με τον Φώτη Ντούλο στο σπίτι του στο Farmington, ζούσε στο Μαϊάμι.

Η 44χρονη και η αδελφή της, Ντανιέλα Τροκόνις, είχαν σχεδιάσει ένα ειδικό κάλυμμα για να προστατεύει τα παπούτσια από το χιόνι, τη βροχή και τις λάσπες και είχαν στήσει την επιχείρησή τους στο Μαϊάμι, από το οποίο έκαναν εξαγωγές. Στο Μαϊάμι ζουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά της, η μητέρα της, η αδελφή της και άλλοι συγγενείς.

Η Τροκόνις εμφανίζεται σε φωτογραφίες της Fore Group, της εταιρείας του Φώτη Ντούλου, μεταξύ των οποίων και μία από το 2018 όταν η εταιρεία βραβεύτηκε από την ένωση Οικοδόμων του Connecticut. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η σχέση τους ξεκίνησε όταν άρχισαν να συνεργάζονται ή νωρίτερα. Στην εταιρεία ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση των social media και για τη διαφήμιση των σπιτιών που κατασκεύαζε η εταιρεία.

Credit: Fore Group

Φωτογραφίες της Τροκόνις και της κόρης της είχε δημοσιεύσει ο Φώτης Ντούλος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook- η οποία τώρα έχει κατέβει.

Facebook@Michelle Troconis.

Η Μισέλ Τροκόνις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας με πτυχίο στην ψυχολογία το 1998, αναφέρει το επαγγελματικό της προφίλ, ενώ στο Instagram περιγράφει την ιδιότητα της ως εξής: «CEO του σπιτιού μου. Δημιουργός ιδεών για την καθημερινότητα της Νικόλ».

Αυτή τη στιγμή η Μισέλ Τροκόνις κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της New Canaan στο Connecticut και η εγγύηση της έχει οριστεί στα $500.000. Θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 11 Ιουνίου.

Υπόθεση Τζένιφερ Ντούλου: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τo θρίλερ της εξαφάνισής τηςFacebook@Michelle Troconis

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Μισέλ Τροκόνις, Ποια, Τζένιφερ Ντούλου,misel trokonis, poia, tzenifer ntoulou