Μαρία Λουίζα Βούρου: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της

11:28 21/5/2019 - Πηγή: People

Η Μαρία Λουίζα Βούρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτα της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Το όμορφο μοντέλο γέννησε πριν από περίπου 1 χρόνο και φέτος το καλοκαίρι πρόκειται να βαφτίσει τον γιο της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιάσωνας, ενώ θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της στην ίδια τελετή.

Και οι δύο τελετές πρόκειται να γίνουν στην Άνδρο γι’ αυτό και ταξιδεύει συχνά στο όμορφο νησί για να τα ετοιμάσει όλα.

Μία μικρή γεύση πήραμε πριν από τις τελετές που θα γίνουν τον Ιούνιο, καθώς η Μαρία Λουίζα έδειξε το υπέροχο προσκλητήριο των δύο μυστηρίων.

Δείτε το παρακάτω:

View this post on Instagram

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σε λίγες μέρες πλησιάζει ο γάμος μου με τον άντρα που λατρεύω και η βάπτιση του γιου μας! Με το @myikona_lab φτιάξαμε ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο για τους καλεσμένους μας και θέλω να σας το δείξω αλλά και να σας κάνουμε ένα φοβερό δώρο για όσες και όσους θέλετε να ετοιμάσετε τα προσκλητήρια για το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας! ΜΟΝΑΔΙΚΟ GIVEAWAY!! 1 τυχερή/όσο θα κερδίσει Δωροεπιταγή 200 ευρώ για προσκλητήρια και ένα προσωποποιημένο βιβλίο ευχων! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα!! ___Like στη φωτογραφία ___ Follow @myikona_lab και @maria_louiza_real ___ mention 2 φίλες ή φίλους σας! Η κλήρωση θα γίνει Πέμπτη 23/5 !! ____Καλή επιτυχία!!! #giveaway #goodluck #weddinginvitation #christening #gift

A post shared by Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real) on May 20, 2019 at 10:46am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα