Μάλλον είναι κολλητικό – Η Ειρήνη Στεριανού αποκάλυψε ότι της πρότειναν ρόλο σε αρχαία τραγωδία

17:35 19/9/2019 - Πηγή: People

Είναι πολύ πιθανό να μην της είπαν περισσότερες λεπτομέρειες γι΄αυτό και να ετοίμαζαν ένα έργο διασκευής κάποιας αρχαίας τραγωδίας. Ή έτσι μας βολεύει να πιστεύουμε, γιατί αν αποδεχτούμε ότι όντως κάποιος πρότεινε στην Ειρήνη Στεριανού ρόλο σε αρχαία τραγωδία, θα παθαίναμε μεγάλο σοκ.

Όχι πως αυτό το σενάριο αποφεύχθηκε τώρα. Η Ειρήνη Στεριανού έδωσε συνέντευξη στο Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και είπε πως εκτός από το σινεμά όπου θα παίξει στο Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα, και τη σειρά

του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΣΚΑΪ, είχε πρόταση για θέατρο και πιο συγκεκριμένα αρχαιοελληνικό έργο. Έτσι το ανέφερε. Μετά την παρέμβαση της δημοσιογράφου το άλλαξε σε «αρχαία τραγωδία».

Αυτή η πρόταση πάντως δεν κατέληξε σε θετική απάντηση. Η Στεριανού εξήγησε ότι «θα μου άρεσε να συμμετέχω, αλλά πρέπει να βελτιωθώ πάρα πολύ. δεν είναι όλα για όλους. Έχω φάει που έχω φάει κράξιμο για το σίριαλ από κάποιους ηθοποιούς».

 

Πλέον καθίσταται βασανιστικό το ερώτημα για τους ανθρώπους του θεάτρου που επιλέγουν άτομα, σε θέσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το χώρο. Αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται για κάποια επιδημία, έστω ίωση που θα περάσει. Αλλά και πάλι, θα πουν οι καλοπροαίρετοι, μπορείς να ξέρεις, από πού θα αναδειχθεί ένα αναπάντεχο μεγάλο ταλέντο;

Keywords
Τυχαία Θέματα