Μακρύ το χέρι του Τράβις Σκοτ προς την Κάιλι Τζένερ – Αυτό που συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας του

12:53 28/8/2019 - Πηγή: People

Η σημερινή μέρα είναι άκρως σημαντική για τον ράπερ Τράβις Σκοτ, αφού θα προβάλλεται μέσω Netflix η αυτοβιογραφική του ταινία Travis Scott: Look Mom I Can Fly.

Μια μέρα νωρίτερα, το Netflix διοργάνωσε ειδική προβολή σε κινηματογράφο στο Λος Άντζελες. Η εκδήλωση τα είχε όλα. Κόκκινο χαλί, παπαράτσι και αξιομνημόνευτες στιγμές. Όλες από το ζεύγος

Τράβις Σκοτ-Κάιλι Τζένερ.

Οι δύο τους εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα αγκαλιά με την 18 μηνών κόρη τους Στόρμι και στη συνέχεια την παρέδωσαν στη νταντά για να ποζάρουν μόνο οι δυο τους. Αυτό που ακολούθησε δεν γινόταν να μην απαθανατιστεί από τους φωτογράφους. Ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους που οι κάμερες δεν χρειάστηκαν δάχτυλο για να πατήσουν τα απανωτά κλικς. Πήραν μπρος από μόνες τους.

Ο Τράβις Σκοτ αγκάλιασε σφιχτά την Κάιλι και τα χέρια του άρχισαν να κατεβαίνουν από τη μέση της προς τους πληθωρικούς της γλουτούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι κατασκήνωσαν εκεί.

Στη συνέχεια έσκυψε στους ώμους της και δεν έλειψαν τα παθιασμένα φιλιά στο στόμα και γενικώς μια τρυφερότητα ύψιστου βαθμού μεταξύ τους.

Μακρύ το χέρι του Τράβις Σκοτ προς την Κάιλι Τζένερ - Αυτό που συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας του

1 από 6

2 από 6

3 από 6

Sponsored Ad

4 από 6

5 από 6

6 από 6

Keywords
Τυχαία Θέματα