Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Τάκη Ζαχαράτο

15:39 22/11/2019 - Πηγή: People

1 από 4Τάκης Ζαχαράτος: Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ζω για σένα» στο Θέατρο Παλλάς, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα θυμάται την ημέρα που γνώρισε τις Μαλβίνα Κάραλη και Μελίνα Μερκούρη, αποκαλύπτει την ατάκα που είπε ο Βλάσσης Μπονάτσος στην Βουγιουκλάκη όταν τον είχε δει ως Αλίκη να βγαίνει από μια Rolls Royce, το παρασκήνιο της παρεξήγησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ παραδέχεται τους λόγους που έδωσε προτεραιότητα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω την προσωπική του ζωή.

2 από 4Αντώνης Καρυστινός:

Ένα τυχαίο περιστατικό στην οδό Σόλωνος του άνοιξε τον δρόμο στην υποκριτική. Είναι χαμηλών τόνων, δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον λόγο που εδώ και δύο χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα με την οικογένειά του στη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Έρωτας Μετά, σε ένα one man show στο People.

3 από 4Τζώρτζια Γεωργίου: Οι σπουδές της θα μπορούσαν να της ανοίξουν τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ψυχολόγου, ωστόσο η ίδια είχε άλλα όνειρα. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Η Φωλιά των ΚουΚου αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόσωπο που την παρότρυνε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, πώς ένιωσε όταν κόπηκε ξαφνικά η Ελληνοφρένεια kai ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της on air, ενώ εξηγεί τι συνέβη το 2012 με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό καλλιστείων της Κύπρου.

Sponsored Ad

4 από 4Ώρα για brunch: To Block 146 στο Κολωνάκι παρουσιάζει δύο πεντανόστιμες συνταγές από το κυριακάτικο brunch του!

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα