Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Αθηνά Οικονομάκου

14:19 31/1/2020 - Πηγή: People

1 από 5Μια ζωή γεμάτη σενάρια και ρόλους – τις περισσότερες φορές πρωταγωνιστικούς. Το σενάριο της δικής της ζωής όμως άλλαξε με γοργούς ρυθμούς από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της. Και μπορεί μέχρι πρότινος η ίδια να κατείχε τον πρώτο λόγο στη ζωή της, όμως ο σχεδόν 2 ετών σήμερα Μάξιμος τής τον πήρε διά παντός. Αν η νεότερη εκδοχή του εαυτού της έκλεινε τα μάτια θέλοντας να ονειρευτεί το μέλλον, σίγουρα δεν θα μπορούσε να σχηματίσει τις εικόνες του σήμερα.

2 από 5«Έχω πάρει απόφαση ότι είναι κι αυτό μέρος της ζωής μου καθώς έχω επιλέξει να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί όλοι να σε αγαπάνε ούτε να σε χειροκροτούν»

3 από 5Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω αποκτήσει 3 παιδιά που είναι ισορροπημένα και ευτυχώς δεν ακολούθησαν τα βήματα μου. Το κοριτσάκι μου πήρε την απόφαση να γίνει νέα μαμά και να μου χαρίσει 3 εγγονάκια και χαίρομαι πολύ, αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν περνώ πολύ χρόνο μαζί τους και φυσικά επειδή είναι πολύ μικρά δεν με βλέπουν στην τηλεόραση. Όπως και τα δικά μου παιδιά μέχρι τα 15 τους δεν με είδαν στην τηλεόραση.

Sponsored Ad

4 από 5«Και οι δυο μου γονείς ήταν δικηγόροι. Η μητέρα μου μάλιστα ήταν η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σπουδαία νομικός. Από την άλλη, ο πατέρας μου ήταν ένας αρκετά ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Είχε ζήσει πολλά χρόνια στην εξορία. Ήταν πολύ μεγάλος σε ηλικία όταν με έκανε, πάνω από 60. Γι’ αυτό δεν θεωρώ πως είχα πατέρα, αλλά έναν πατέρα-παππού. Πέθανε σε ηλικία 105 ετών».

5 από 5Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός έχει δημιουργήσει φέτος, μια παράσταση - ραντεβού με την Ιστορία, μαζί και τα γεγονότα, τις μαρτυρίες, τις μνήμες και τα αισθήματα της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης. Μια παράσταση που απευθύνεται σ΄ένα κοινό εξασκημένο να «βλέπει» πίσω από τους τίτλους. Το κοινό του δηλαδή, το οποίο αν κρίνουμε από τα πρώτα «sold out», έδωσε ήδη το δυναμικό «παρόν»!

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα