Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο την Αναστασία Γερολυμάτου

17:38 19/7/2019 - Πηγή: People

1 από 8Το εξώφυλλο

2 από 8Αναστασία ΓερολυμάτουΗ  81χρονη surfer που θα κάνει το διάπλου Κεφαλονιάς – Κυλλήνης διηγείται στο People την περιπετειώδη ζωή της: Πώς στα 10 της την έστειλε η μητέρα της να δουλέψει ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στην Αθήνα, τον τρόπο που το έσκασε στα 15 της από το νησί της, τον λόγο που πήγε να δουλέψει στην Ελβετία, τα δεινά δίπλα στον πρώτο σύζυγό της και πώς γεννήθηκε η αγάπη της για το surf.

3 από

8Πέγκυ Τρικαλιώτη«Όταν αποδέχτηκα ότι δεν θα βρω σύντροφο ζωής και ότι δεν θα γίνω μητέρα, τότε ήρθαν όλα». Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια εξιστορεί τον τρόπο που μπήκε στη ζωή της ο σύντροφός της, μιλά για τη νέα πνοή που χάρισε στην καθημερινότητά της η έλευση της κόρης της, εξηγεί γιατί δεν έχει κολλητούς και την ανυπομονησία της να παίξει ξανά στην Επίδαυρο.

Sponsored Ad

4 από 8Aγγελική ΝικολούληΗ γνωστή παρουσιάστρια έγινε το μήλον της Έριδος ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΪ. Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα συνεχίσει τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

5 από 8Όλγα και Γωγώ ΦαρμάκηΟι δύο αδελφές φωτογραφίζονται και μιλούν στο People για το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, ενώ μιλούν και για τον «άγνωστο» αδελφό τους στην Αυστραλία.

6 από 8Χρήστος Ανθόπουλος«Δεν ήταν το όνειρό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση». Ο ταλαντούχος παρουσιαστής κάνει ένα flash back στις μεγάλες αποφάσεις της ζωής του, αναπολεί στις ημέρες που δούλευε ως μοντέλο στο Μιλάνο, θυμάται τον τρόπο που η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του και διηγείται αστεία περιστατικά από την εκπομπή του, The Tourιστες.

Sponsored Ad

7 από 8Albert AdriaTo People ταξίδεψε στο Λονδίνο, παρακολούθησε το πιο ιστορικό τουρνουά τένις και γεύτηκε τις δημιουργίες του Ισπανού chef Albert Adrià, ο οποίος μίλησε για την επιτυχία του, τη ζωή δίπλα στον κορυφαίο chef και αδελφό του, Ferran, ενώ δεν παρέλειψε να συμβουλεύσει τους νέους που θέλουν να κάνουν καριέρα στην κουζίνα.

8 από 8Διακοπές 5 αστέρωνΑστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής και του ποδοσφαίρου έχουν ήδη προσγειωθεί στα ελληνικά νησιά και δεν σταματούν να ποστάρουν στιγμιότυπα στα social media, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό καλοκαίρι.  

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Ιουλίου, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίγο, Ξεφυλλίστε, People, Αναστασία Γερολυμάτου,ligo, xefylliste, People, anastasia gerolymatou