Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η αεροσυνοδός του Σεΐχη από το My Style Rocks 3 σε διαφήμιση των Jumbo..!

14:35 11/2/2020 - Πηγή: People

Με την καρναβαλική περίοδο να ξεκίνησε επίσημα την Κυριακή και τον κόσμο να είναι πλέον σε αποκριάτικο mood, οι διαφημίσεις των Jumbo άρχισαν να κατακλύζουν τηλεοπτικά spot και social media. Ήδη μία από τις διαφημίσεις συζητιέται εντόνως, προκαλώντας σχόλια επικριτικά και επαινετικά.

Το κόνσεπτ της διαφήμισης είναι ένα ζευγάρι παντρεμένο για χρόνια, με τη γυναίκα να κόβει κομμάτια μια σακούλα Jumbo και να ετοιμάζει μια έκπληξη στον άντρα της. Το βράδυ που γυρίζει σπίτι, τη βλέπει να χορεύει σάμπα πάνω σε ένα έπιπλο με μια αρκετά αποκαλυπτική αμφίεση. Στο μυαλό του η γυναίκα του αλλάζει εικόνα κι εκείνος φαντασιώνεται μια άλλη.

Αυτή η άλλη είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η κοπέλα που μας απασχόλησε με την παρουσία της στο My Style Rocks 3 και έκανε πολλούς να αναφερθούν ξανά στη δουλειά της ως αεροσυνοδό του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας.

Στη διαφήμιση παίζει επίσης και ο «Κυριάκος» από τις Άγριες Μέλισσες.

View this post on Instagram

JUMBO • #jumbo #advertising #advertisement #tv #carnival #braziliangirl #samba #dance #enjoy #brazilianart #makeup #bodymakeup #yolo • @sissipetropoulou.makeup

A post shared by Κυριακή Κατσογρεσάκη (@katsogresaki_kiriaki) on Feb 10, 2020 at 1:13pm PST

View this post on Instagram

VOGUE ITALIA • #voguemagazine #vogueitalia #vogue #advertisingphotography #jumbo #photography #photo #bodymakeup #artistoninstagram -.-.-.-.-.-.-.- Amazing body make up and photograph by @sissipetropoulou.makeup

A post shared by Κυριακή Κατσογρεσάκη (@katsogresaki_kiriaki) on Feb 11, 2020 at 2:25am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα