Κερδίστε 4 Gold Camping Pass για το Beach Party Festival 2019: Λεπτομέρειες εδώ ;)

19:58 28/6/2019 - Πηγή: People

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival:Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 10 με 14 Ιουλίου 2019. Πέντε ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Κι

αν μπορούσατε να έχετε gold pass γι’ αυτή τη  μοναδική εμπειρία που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής; Κι αν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα events και τις αθλητικές δραστηριότητες;

Όχι «και αν». Μπορείτε! Γιατί υπάρχουν 4 Gold Camping Pass για το μεγαλύτερο Beach Party Festival που περιμένουν να τα κρατήσετε στα χέρια σας!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Beach Party Festival 2019

Για να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα Gold Pass κάντε comment σε αυτό το facebook post έως τις 4 Ιουλίου και μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 5 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα