Καλλιστεία Miss World: Η Σταρ Ελλάς καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από την εκπρόσωπο της Αυστραλίας

10:48 9/12/2019 - Πηγή: People

Στο Λονδίνο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ραφαέλα Πλαστήρα για να μάς εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό Miss World. Ωστόσο, η Σταρ Ελλάς καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από την εκπρόσωπο της Αυστραλίας, Sarah Marschke, η οποία την έσπρωξε επίτηδες με αποτέλεσμα να πέσει και να πάθει διάστρεμμα.

Την καταγγελία της Σταρ Ελλάς φιλοξενεί σε άρθρο της η εφημερίδα Espresso,

που κάνει γνωστό επίσης ότι η Ραφαέλα χρειάστηκε να μετακινηθεί με αμαξίδιο κάποιες μέρες, λόγω του τραυματισμού της.

Τι δηλώνει η Σταρ Ελλάς;

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθα διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό», δηλώνει η Ραφαέλα.

View this post on Instagram

Be proud of who you are , and not ashamed of how someone else sees you Miss WORLD GREECE #MissWorldGreece #MissWorld2019 #MissWorldGreece2019 #MissGreece #MissGreece2019 #TakeMeHome #Fashion #Love #Art #Greece #Editorial #Photography #modellife #Model #Fashionmodel #iliashatzakis #Happypeoplemodels #Happygirl #pageantgirl #pageantlife #proudgirl #natural #Athens #Greece #london

A post shared by STAR HELLAS 2019 (@plastira_rafaela) on Dec 2, 2019 at 3:04pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα