Ιωάννα Μπουρλόκα: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου»

16:42 19/6/2019 - Πηγή: People

Την Ιωάννα Μπουρλόκα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του MasterChef. Μάλιστα ήταν από τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν πολύ γρήγορα να κερδίσει τόσο τη συμπάθεια του κοινού όσο και των συμπαικτών της.

Το πρωί της Τετάρτης, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο αλλά και στην πρόταση του Πάνου Ιωαννίδη να συνεργαστούν.

«Τους στόχους μου στο MasterChef, θεωρώ

ότι τους πέτυχα και με το παραπάνω. Δεν έφτασα στον τελικό, αν αυτό ήταν που ήθελε να δει ο κόσμος, και εγώ το ήθελα. Η αγάπη όμως που πήρα από τον κόσμο από την μέρα που έφυγα από το παιχνίδι, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Προτάσεις για δουλειά υπάρχουν αρκετές. Πρώτη και καλύτερη εκείνη του κυρίου Ιωαννίδη, που μου την έκανε την ημέρα της αποχώρησής μου. Μιλάμε, είμαστε σε επικοινωνία, περιμένω να κλείσω εκεί».

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο που μετακόμισε στην Αθήνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αφού όπως αποκάλυψε υπήρξαν μέρες που δεν είχε ούτε ένα ευρώ.

Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί ήμουν μόνη μου. Πέρασα στιγμές πολύ δύσκολες οικονομικά. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου αλλά δεν το έβαλα κάτω. Υπήρχαν βέβαια και οι γονείς μου, αλλά δεν ήθελα να τους ζητάω συνέχεια λεφτά. Έκατσα μια εβδομάδα στο σπίτι μου, δεν βγήκα έξω και εντάξει».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα