Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 02/02

00:15 2/2/2020 - Πηγή: People

1 από 12Κριός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ασχολείσαι κυρίως με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και λογαριασμούς που πιθανά θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς αποτελούν βάρος και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να δεις ξεκάθαρα ότι οι οικονομικές σου απολαβές δεν είναι αυτές που τελικά κρίνουν την προσωπική σου άξια καθώς έχεις την τάση να τα συγχέεις και τελικά να αδικείς τον εαυτό σου. Απόλαυσε την κάθε στιγμή που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου μακριά από πείσματα και κτητικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Σήμερα

δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου μακριά από αντιδικίες που μπορούν να δημιουργήσουν οι τάσεις επιβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η το να γνωρίσεις νέα πρόσωπα είναι πιθανό, οι προσωπικές σου φοβίες όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

2 από 12Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τις δικές σου ανάγκες και θέλω καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθούν οι γύρω σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Σημαντικά βήματα μπορείς να πετύχεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να παίρνεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο προς τη θετική τους εξέλιξη. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νευρικότητα και διάθεση να παρεξηγείς ότι ακούς γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα μην αφήσεις τον εγωισμό να κυριαρχήσει και να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή καθώς η διάθεση να αφοσιωθείς μόνο στο τι θέλεις εσύ κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα εντυπωσιάζουν και φέρνουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

3 από 12Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και κυρίαρχα επιλέγεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη για έντονη κοινωνική ζωή. Αυτό κυρίως οφείλεται στο γεγονός ότι το μυαλό σου απασχολείται με μνήμες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις και τελικά είναι αυτά που δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να ανέβει. Η ενασχόληση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα σε βοηθήσει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργασιακό επίπεδο κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στο να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία παραμυθένια ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου για να απολαύσετε την κάθε στιγμή μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανόν να υπάρξουν, τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και τα ξεσπάσματα είναι πιθανά.

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και αυτό που κυρίως επιθυμείς είναι να βρίσκεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις στιγμές μαζί τους και να συζητήσεις για διάφορα κοινωνικά θέματα που πιθανά σας απασχολούν από κοινού. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι στόχοι και φιλοδοξίες καθώς δεν αποκλείεται να σου δοθούν οι ευκαιρίες για να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη τους. Το να γίνεσαι εριστικός και απαξιωτικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου θα είναι αυτό που θα δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, απέφυγε το. Σήμερα η έντονη επαναστατική σου διάθεση μπορεί να ταρακουνήσει για τα καλά τη σχέση σου αφού φαίνεται να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό θα δείξει το ενδιαφέρον τους για εσένα, η εκκεντρικότητα σου είναι αυτό που θα σε τραβήξει.

5 από 12Λέων: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σκέφτεσαι ζητήματα της καριέρας σου που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου γιατί έχεις την ευκαιρία να δείξει στις πραγματικές του δυνατότητες και να επιδιώξεις την εξέλιξή σου λόγω της προσφοράς και της προσπάθειας που πιθανά έχεις καταβάλει. Πιθανό είναι να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για την προσωπική σου προβολή καθώς δεν αποκλείεται και αυτό να βοηθήσει στο να έχεις θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σήμερα μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές επιδιώξεις να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφορά σου γιατί αυτό θα προκαλέσει αναταράξεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον έρχονται για να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στον έρωτα.

6 από 12Παρθένος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς και να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και ημερίδες που θέλεις να συμμετέχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες και να μάθεις καινούργια πράγματα. Πιθανό είναι να προκύψουν προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να δεις και αποτελούν για σένα εγγυημένη παρέα για διασκέδαση, κέφι και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Να θυμάσαι ότι ο φανατισμός που υποστηρίζεις τις απόψεις σου κάποιες φορές μπορεί να ενοχλήσει και να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Σήμερα μία έξοδος με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και το ταίρι σου θα είναι ότι καλύτερο για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η αισιοδοξία και το χιούμορ σου θα αποτελέσουν μαγνήτη για πιθανές νέες γνωριμίες που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακατέχει καθώς φαίνεται να έχουν έρθει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους τριγυρίζουν στο μυαλό σου καλά θα κάνεις να αφήσεις το άγχος στην άκρη και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που μπορεί να σου δώσει την κατάλληλη λύση για σένα. Σκηνές ζήλιας δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς φαίνεται η καχυποψία να σε κυριεύει απέναντι στο ταίρι σου και να δημιουργεί ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Σήμερα αφιέρωσε το χρόνο σου στο να περάσεις στιγμές έντονου πάθους και ερωτισμού με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα εκτονώσει τη νευρικότητα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και έντονο χτυποκάρδι.

8 από 12Σκορπιός: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς η ανάγκη να νιώσεις ότι τους έχεις κοντά σου είναι καθοριστική. Δείξε πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις από τους άλλους γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να είσαι υποχωρητικός με σκοπό πάντα το ταίρι ή οι συνεργάτες σου να είναι ευχαριστημένοι. Πρόσεξε όμως γιατί τελικά μπορεί να βρεθείς σε σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν και αργά ή γρήγορα να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα πού θα δημιουργήσουν προβλήματα και δυσκολίες. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για έντονη κοινωνική ζωή και ερωτικό παιχνίδι. Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα και μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου είναι αυτή που κυριαρχεί και μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλει σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις εσύ. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και την εξωστρέφεια σου.

9 από 12Τοξότης: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή οι υποθέσεις ρουτίνας που μπορεί να έχεις αναλάβει και να σου δημιουργούν άγχος. Καλά θα κάνεις να φροντίσεις να εκτόνωσης πιθανή νευρικότητα και εριστική διάθεση μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που σε καλύπτει διαφορετικά η γκρίνια θα δημιουργήσει προβλήματα στις καθημερινές σου σχέσεις και είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα μπορεί να μπει στη ζωή σου για να σου χαρίσει ευεξία και ενέργεια απαραίτητα συστατικά για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Σήμερα άφησε τη μιζέρια έξω από τη σχέση σου γιατί τελικά το ταίρι σου θα αντιδράσει έντονα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η εμμονή στη λεπτομέρεια δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις αμέριμνος.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις χαρά, ευεξία, αυτοπεποίθηση, κάτι που γίνεται άμεσα αισθητό στην παρέα σου και στην προσωπική σου ζωή. Η παιδικότητα που εκφράζεις είναι αυτό που κυρίως θα λειτουργήσει σαν πόλος έλξης για τους γύρω σου καθώς τους φτιάχνεις τη διάθεση και δεν αφήνεις τίποτα να μπει εμπόδιο στο να περάσετε όμορφα. Η έντονη διάθεση για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον τον γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Βάλε στο πρόγραμμά σου καλλιτεχνικές δράσεις ή προσκλήσεις για παραστάσεις που σε ενδιαφέρουν γιατί μέσω της τέχνης νιώθεις ευφορία. Σήμερα δείξε τα συναισθήματα στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι η ανταπόκριση του θα είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η η λάμψη και ο δυναμισμός σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό και πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

11 από 12Υδροχόος: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περίγυρου καθώς θέλεις να νιώθεις σταθερότητα ζεστασιά τρυφερότητα. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό, παράλληλα όμως εντείνεται και η κυκλοθυμία και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς γιατί μεταβαλλόμενη διάθεσή σου δεν αποκλείεται να φέρει νευρικότητα και ρήξεις. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στον χώρο σου και να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου άτομα απολαμβάνοντας στιγμές μαζί τους και περνώντας ευχάριστα. Σήμερα ο ρομαντισμός και η απόλυτη ανάγκη για τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιδιώξεις να μείνεις μακριά από το φλερτ και τις ερωτικές διεκδικήσεις λόγω της περίεργης διάθεσής σου.

12 από 12Ιχθύες: Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις σε αυτούς που θεωρείς ότι μπορούν να σε καταλάβουν. Η κοινωνικότητα είναι αυξημένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για πάρτι ή εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν έντονα θετική διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Φρόντισε μόνο να ελέγξεις τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου γιατί δεν αποκλείεται να βγάλεις εκνευρισμό και αυτό να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Σήμερα η διάθεση για επικοινωνία θα παίξει ευεργετικό ρόλο στη σχέση καθώς έχεις τη δυνατότητα να λύσεις θέματα που μπορεί να ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις παρέες σου πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα απογειώσουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα