Ηλίας Βρεττός-Κώστας Μηλιωτάκης: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά»

21:23 9/7/2013 - Πηγή: People

Πριν από εννιά χρόνια βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής. Από τότε έγιναν αχώριστοι φίλοι. Ο Ηλίας Βρεττός και ο Κώστας Μηλιωτάκης αποκαλύπτουν στο περιοδικό People αν επηρεάζει ο ένας την προσωπική ζωή του άλλου.

«Φυσικά και μιλάμε για τα προσωπικά μας, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας, συμβουλεύει ο ένας τον άλλο, όμως δεν επεμβαίνουμε ο ένας στη ζωή του άλλου γιατί κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικά αποτελέσματα», λέει ο Ηλίας.

Δείτε

επίσης: Ηλίας Βρεττός-Κώστας Μηλιωτάκης: Η άλλη όψη των νησιώτικων τραγουδιών

Όσον αφορά στην επιλογή της συντρόφου : «Δεν κρύβω πως έχει τύχει να τον επηρεάσω αρνητικά για μια κοπέλα και το αντίστροφο. Έχει συμβεί να είναι ερωτευμένος, να του έχω εκφράσει την άποψη μου, όμως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να το δει καθαρά. Ξέρω πως το έβαλε στο πίσω μέρος του μυαλού του και μόλις – επιτέλους – το πίσω μέρος ήρθε μπροστά, το είδε και χώρισε» ομολογεί ο τραγουδιστής και ο Κώστας του χαμογελάει με νόημα.

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Βρεττός: Θα αγοράσει μέσω της NASA αστέρι και θα το ονομάσει Ευαγγελία

Ο Κώστας Μηλιωτάκης στη σκηνή συνοδεύει τον Ηλία παίζοντας πλήκτρα. «Ο Κώστας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με έβαλε στο στούντιο. Θυμάμαι ήταν μαέστρος του Τσαλίκη κι εγώ έκανα φωνητικά σε κάποια τραγούδια του. Οπότε τον έχω συνδέσει με το ξεκίνημα μου στη νύχτα» εξομολογείτε ο τραγουδιστής.

The post Ηλίας Βρεττός-Κώστας Μηλιωτάκης: «Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα